Sluttet i Cæsar- nå kjører han budbil

Kim «Jens August» Kolstad får mange rare blikk når han leverer pakke på døren.

KJØRER BUDBIL: Kim Kolstad sluttet i Hotel Cæsar, og kjører budbil i stedet.  Foto: FameFlynet Norway
KJØRER BUDBIL: Kim Kolstad sluttet i Hotel Cæsar, og kjører budbil i stedet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Kim Kolstad (44) har blitt en fast gjest i de norske hjem som «Jens August» i «Hotel Cæsar». I episode 170 av sesong 20, ble skuespilleren tatt av flammene, og gikk ut av serien.

Nå kjører den kjente skuespilleren budbil, for å få betalt regningene.

- Det er et yrke som gir stor frihet samt muligheten til å drive med praktisk arbeid og bruke kroppen, noe jeg savnet i serien, sier han til Dagbladet (Saken kan leses i sin helhet på Dagbladet pluss).

Også forrige gang han tok en pause fra serien, kjørte han budbil. I 2006 fortalte han til Se og Hør, at han hadde blitt spurt flere ganger om å komme tilbake, men at han likte bedre å kjøre budbil.

Han forteller at han ofte får en litt rar reaksjon når han leverer pakker på døren.

- Hva folk sier når det er jeg som kommer og leverer pakken de har bestilt? Det er to typer reaksjoner. Den ene er «nei er det deg?» og «kjører du budbil?» Den andre typen er: «Du ligner utrolig på….!» Og hvis de kjøper at jeg bare er en som likner, oppklarer jeg ikke misforståelsen. Nei, jeg hjelper dem ikke, ass, sier han til Dagbladet.

HOTEL CÆSAR: Kim Kolstad, Marte Sæteren, Nikis Theophilakis, Toralv Maurstad, Anette Hoff og Rudy Claes.
 Foto: FameFlynet Norway
HOTEL CÆSAR: Kim Kolstad, Marte Sæteren, Nikis Theophilakis, Toralv Maurstad, Anette Hoff og Rudy Claes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Under TV-seriens sommerfest, innrømmet Anette Hoff og Rudy Claes til Se og Hør, at de savner kollegaens gode humør.

- Begge har jobbet tett med ham så det har vært tungt, men vi regner med at han kommer plutselig tilbake. Det er bare en liten pause, sa Rudy Claes. 

Siden begynnelsen i 1998 har Kolstad spilt rikmannssønnen Jens August, men har ifølge kollegaene ikke så mye tilfelles med rollefiguren.

- Han er leken og utrolig profesjonell - så langt unna karakteren sin som han han komme, sier Rudy.

LES MER: Tungt uten Kim