Sluttet hun å spise etter bruddet?

Skuespillerens kropp vakte oppsikt på stranden i Florida.

SYLTYNN: Sharni Vinson er kjent for sitt slanke utseende, men var enda tynnere enn vanlig da hun viste seg for fotografene i helgen. Foto: All Over Press
SYLTYNN: Sharni Vinson er kjent for sitt slanke utseende, men var enda tynnere enn vanlig da hun viste seg for fotografene i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2011 ble skuespiller Kellan Lutz (26), blant annet kjent som Emmett Cullen i «Twilight»-filmene, sammen med «Home and Away»-stjernen Sharni Vinson.

Forholdet tok imidlertid slutt i mai i år, men det spekuleres nå i om det tidligere paret har funnet tonen igjen.

Vinson hadde derimot ikke med seg Lutz da hun nøt en dag i solen på Miami Beach i Florida i helgen, og ingen av dem har bekreftet at de prøver igjen.

Men det var ikke det som fikk fotografene til å sperre øynene opp. Det var det Vinsons kropp som gjorde.

Skuespillerstjernen er kjent for sitt slanke utseende, men hun var enda slankere enn vanlig da hun kjente på temperaturen i vannet.

«Hun viste fram sin smertefullt tynne figur», skriver nettstedet Radar Online, som spekulerer i om «Home and Away»-skjønnheten kuttet ned på maten etter at forholdet tok slutt.

LES OGSÅ:
- De har vært sammen i et par måneder
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer