Sluttet å trene, Ronaldo?

Den en gang så trente brasilianske fotballspilleren er ikke til å kjenne igjen..

DEN GANG DA: Her er Ronaldo avbildet under en badetur på stranden Recreio i Rio de Janeiro i 2007. Betydelig mer muskuløs enn han er i dag. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Her er Ronaldo avbildet under en badetur på stranden Recreio i Rio de Janeiro i 2007. Betydelig mer muskuløs enn han er i dag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den brasilianske eks-fotballspilleren Ronaldo Luiz Nazário de Lima (35) ser ut til å nyte tilværelsen som pensjonert fotballspiller - kanskje litt for godt..?

Ronaldo, som kanskje er mest kjent her til lands for å ha spilt på Brasil-landslaget som tapte 2-1 mot Norge under VM i 1998, er nemlig ikke til å kjenne igjen, og har de siste årene gått drastisk mye opp i vekt.

Den en gang så veltrente og muskuløse fotballspilleren, som har spilt for lag som Real Madrid, AC Milan og Barcelona, har gjennom sin årelange karriere slitt med kneskader, som muligens har ført til at kiloene de siste årene har sneket seg på.

-Jeg vet ikke hvor mye jeg veier. Jeg prøver å unngå å veie meg, for jeg blir traumatisert av å vite det, fortalte Ronaldo den brasilianske pressen i fjor.

Men selv med noen ekstra kilo mente Ronaldo, som i 2008 ble tatt på fersken med tre prostituerte transvestitter, den gang at han gjorde en god jobb på banen.

- Fysisk er jeg i fin form. Jeg er litt overvektig, men det har ikke hindret meg i å spille godt, fortalte han.

I juni i år spilte han sin siste landslagskamp mot Romania, før han la fotballskoene på hylla.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke hva moren min het