MARERITT: Selv om Lasse Rød Hansen fikk morfin hjalp det ikke på å dempe de voldsomme smertene i beinet. - Jeg har aldri hatt så vondt før, og ingen kunne hjelpe meg, sier han til VG. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
MARERITT: Selv om Lasse Rød Hansen fikk morfin hjalp det ikke på å dempe de voldsomme smertene i beinet. - Jeg har aldri hatt så vondt før, og ingen kunne hjelpe meg, sier han til VG. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

Sluttet å puste under operasjon

- Jeg husker glimt av sykesøstre som sier «lever han?», «puster han?», forteller «Farmen»-deltager Lasse Rød Hansen.

SEOGHØR.NO: I 2011 opplevde Lasse Rød Hansen (24) marerittet da han havnet på sykehus for å gjennomgå en liten beinoperasjon, skriver VG.

Under en fotballturnering brakk «Farmen»-deltageren skinnbeinet og leggbeinet i den høyre foten og ble derfor fraktet til sykehus. Men her oppstod det komplikasjoner.

Uten at sykesøstrene merket det havnet en slange i klem, noe som økte trykket i Lasses legg. Dette resulterte i enorme smerter samtidig som han kastet opp og besvimte om hverandre, skriver avisa.

– Jeg prøvde å si at noe var galt, men det var ingen som sjekket ordentlig. Jeg husker glimt av sykesøstre som sier «lever han?», «puster han?», forteller Rød Hansen.

Først dagen etter fant legene feilen og rettet ut slangen som viste et farlig høyt trykk.

Det tok lang tid før den tidligere aktive idrettsgutten i det hele tatt kunne løpe igjen, og han kan fremdeles ikke løpe like bra som før. Hendelsen forårsaket at muskler og sener i leggen døde, og hadde ikke feilen blitt oppdaget i tide kunne realitydeltageren ha mistet beinet.

– Jeg har aldri hatt så vondt før, og ingen kunne hjelpe meg. Sykesøstrene prøvde, men klarte ikke å dempe smertene. Jeg slet med å sove i tiden etterpå, fordi jeg tenkte tilbake på hvor vondt det var, sier han til VG.

LES OGSÅ: - Det var skikkelig ubehagelig