Sluttet å drikke - fikk drømmekroppen

Nicole «Snooki» Polizzi drikker bare et par glass vin i uken.

<strong>VOKSEN:</strong> Nicole Snooki Polizzi mener hun har modnet etter at hun ble sammen med kjæresten Jionni LaValle.  Foto: All Over Press
VOKSEN: Nicole Snooki Polizzi mener hun har modnet etter at hun ble sammen med kjæresten Jionni LaValle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nicole «Snooki» Polazzi (24) er kjent for å være glad i en fest, og har gjort karriere av å være beruset i MTV-serien «Jersey Shore».

De siste månedene har TV-stjernen rast ned i vekt, og hevder det skyldes hennes mer voksne og ansvarlige livsstil. Snooki har nemlig lagt partylivet på hylla og nærmest sluttet å drikke alkohol.

- Da jeg var 21 ga jeg blaffen. Jeg gikk ut på byen hver eneste helg. Nå er jeg 24 år og har en kjæreste som jeg elsker, og drikker bare et par glass vin i uken, sa hun nylig på «The Ellen DeGeneres Show».

Etter at hun ble sammen med Jionni La Valle, føler Snooki at hun har vokst opp og begynt å ta mer ansvar.

- Jeg har modnet. Jeg kan fortsatt ta en drink, men jeg foretrekker å ta det rolig.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha samme bryster som venninnen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer