Linn Wiik:

Slutter

Takker for seg etter 13 år.

SLUTTER: Linn Wiik slutter i TV 2 etter 13 år. Espen Solli/ TV 2
SLUTTER: Linn Wiik slutter i TV 2 etter 13 år. Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Linn Wiik (39) slutter i TV 2 etter 13 år. Det melder TV 2. Overfor kanalen legger ikke Wiik skjul på at det ikke var et enkelt valg.

- Jeg har en dyp kjærlighet for TV 2, her har jeg funnet både mannen i mitt liv og noen av mine beste venner, sier Wiik.

DRØM OPPFYLT: Se Petter Stordalen debutere som skuespiller i «Solsidan». Video: TV 2 / C More / Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hun har fått ny jobb, svarer programlederen at ingenting er underskrevet, men at hun har god tro på at det løser seg.

I 2010 begynte Wiik som praktikant i kanalen. Hun har hatt en rekke programlederjobber innenfor nyheter, politikk og debatt. Senest var hun å se under høstens kommune- og stortingsvalg med programmet «Valgkveld».

- Jeg kommer til å savne mange dyktige kollegaer, men det er en tid for alt og nå føltes det som at tiden var inne, sier hun til TV 2.

Nyheten kommer etter at det ble kjent at kanalen må kutte 400 millioner kroner, og 120 årsverk. Mellom 45 og 50 ansatte i kanalen må slutte.

- Hvordan er det å forlate TV 2 i en slik tid?

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

- Jeg kommer alltid til å heie på TV 2 og jeg mener at det er enormt viktig at vi har en kommersiell allmennkringkaster. Nå håper jeg at alle som er igjen er flinke til å ta vare på hverandre i en krevende tid.

LES OGSÅ: - Jeg skylder dem alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer