Lisa Rinna:

Slutter

Realitystjerna er ferdig etter åtte sesonger.

FERDIG: Lisa Rinna blir ikke å se i den neste sesongen av «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB
FERDIG: Lisa Rinna blir ikke å se i den neste sesongen av «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere såpestjernen Lisa Rinna (59) har vært med i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» i en årrekke, og flere hadde trolig forventet å se henne returnere i neste sesong.

Slik blir det altså ikke. People melder at Rinna nå slutter etter åtte sesonger.

- Dette er den lengste jobben jeg har hatt i min 35 år lange karriere, og jeg er takknemlig for alle på Bravo og alle de involverte i serien, sier hun i en uttalelse til magasinet.

Hun fortsetter:

- Det har vært en morsom åtte år lang reise og jeg er spent på hva som nå er i vente.

Rinna var blant fruene som sto for det meste av dramaet i den forrige sesongen. Krangelen mellom førstnevnte og Kathy Hilton (63) ble i det meste laget, selv for programleder Andy Cohen (54), som i november bekreftet til E! News at serien skulle bli satt på pause fram til 2023.

Avgjørelsen ble tatt da 59-åringens kontrakt gikk ut på slutten av forrige sesong. Etter å ha gått gjennom sine alternativer og forretningsforpliktelser, bestemte hun og Bravo seg for at hun ikke skal returnere i neste sesong.

I oktober gikk Rinna ut med at hun vurderte å ta en pause etter den kontroversielle sesongen. Det fortalte hun under Bravocon i et intervju med «Realitea with Derek Z».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.