Kåre Magnus Bergh:

Slutter

Den populære programlederen er ferdig i Melodi Grand Prix.

FERDIG: Kåre Magnus Bergh har ledet Melodi Grand Prix i åtte år. Nå er det imidlertid slutt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FERDIG: Kåre Magnus Bergh har ledet Melodi Grand Prix i åtte år. Nå er det imidlertid slutt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kåre Magnus Berg (43) slutter i rollen som programleder i Melodi Grand Prix, etter å ha ledet musikkonkurransen i åtte år, melder NRK.

Neste års utgave av skal ledes av selveste Stian «Staysman» Thorbjørnsen og P3-profil Arian Engebø.

Engebø ble overrasket under sending ved at medprogramleder Nate Kuhunga spilte en ny låt fra Stian «Staysman» Thorbjørnsen, som hun etter hvert skjønte handlet om henne.

Deretter kom «Staysman» inn i studio og spurte om hun ville lede MGP sammen med ham, skriver NRK videre.

GÅR GALT: Under Mira Craigs opptreden på «Melodi Grand Prix» gikk det ikke helt etter planen for danseren hennes. Video: NRK Vis mer

- Jeg kjenner på glede og overtenning, og så klart litt redsel. Vi skal lage TV for ekstremt mange mennesker, og MGP er noe mange har et sterkt forhold til. Jeg har alltid vært veldig glad i Melodi Grand Prix, sier Engebø.

- Dette er helt fantastisk! Jeg har fremdeles litt noia, for det er nå det virkeliggjør seg hva vi skal gjøre. Jeg er så glad i MGP, så jeg kjenner på litt ærefrykt, sier Thorbjørnsen, som selv deltok i Melodi Grand Prix i 2015 med låta «En godt stekt pizza».

LES OGSÅ: TV 2: - Aldri skjedd tidligere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer