Matoma:

Slutter

Derfor er han ferdig i «The Voice».

GIR SEG: Den populære musikeren gir seg i TV 2-programmet. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
GIR SEG: Den populære musikeren gir seg i TV 2-programmet. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag bekrefter Matoma, hvis egentlige navn er Tom Stræte Lagergren, selv i en pressemelding at han er ferdig i «The Voice».

Det var VG som først omtalte saken.

De siste årene har artisten figurert som mentor i sangkonkurransen på TV 2, men han vil altså ikke være å se i neste sesong.

- Jeg har alltid vært en person som gir 100 prosent av meg selv på alt jeg forplikter meg til, inkludert The Voice. Nå som verden etter hvert har åpnet opp og jeg har startet å turnere igjen, så strekker dessverre ikke tiden til for meg til å kunne dedikere mine fulle 100 prosent til programmet eller deltakerne og laget mitt. Jeg blir derfor ikke å se på TV-skjermen til neste års sesong.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe har fått mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

- Tungt hjerte

I tillegg til Matoma har også Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam vært mentorer og dommere.

Hvem som overtar Matomas plass vil kanalen offentliggjøre ved et senere tidspunkt.

- Jeg sitter her med et tungt hjerte fordi alle med-mentorene, produksjonen og deltakerne er blitt som en stor familie for meg, så det er enormt trist å gå glipp av neste sesong. Varmen og kjærligheten det norske folket har vist overfor meg og min musikk gjennom disse to sesongene har vært ekstremt rørende, legger artisten til.

LES OGSÅ: - Forandret livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer