«Sommerhytta»:

Slutter

Det populære programmet får ny programleder.

GIR SEG: Guri Solberg er ferdig i rollen som programleder for «Sommerhytta». Foto: Espen Solli/TV 2
GIR SEG: Guri Solberg er ferdig i rollen som programleder for «Sommerhytta». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som årets sesong av «Sommerhytta» ruller over TV-skjermene til det norske folk, får vi allerede nå en smakebit på hvordan neste sesong vil se ut. TV 2 skriver nemlig i en pressemelding at det vil skje en utskiftning av programleder.

I fjor sommer kunne programleder Guri Solberg (45) røpe at hun hadde fått jobb som nyhetsanker for TV 2. Dette er en del av grunnen til hvorfor hun ikke kan stille som programleder i ny sesong.

- Jeg er i New York og har dermed ikke mulighet til å være med på årets opptak. Til høsten skal jeg inn i full stilling i nyhetene, forklarer Solberg.

Nå ser det ut til at «Sommerhytta» ble inspirert av Solberg til å vende snuten mot nyhetene. De har nemlig hentet inn nyhetsanker Cathrine Fossum (44) som ny programleder.

Fossum kan fortelle til Se og Hør at hun ikke trengte mye tenketid før hun takket ja til jobben.

- Sommerhytta er jo et utrolig koselig og positivt program, og jeg liker veldig godt at ingen ryker ut. Jeg synes også at Guri har vært en fantastisk programleder. Det er jo et veldig etablert og populært program, så jeg gjør dette med litt ærefrykt selvfølgelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer