Slutter som vegetarianer

- Babyen vil ha masse rødt kjøtt.

BABYLYKKE: Tiffany og ektemannen Brady Smith venter deres første barn i mai.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Tiffany og ektemannen Brady Smith venter deres første barn i mai. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I november i fjor ble det kjent at tidligere "Beverly Hills 90210"-stjerne Tiffani Amber Thiessen (36) venter sitt første barn med ektemannen Brady Smith (37).

Og nylig kunne skuespillerinnen, som har en av hovedrollene i den amerikanske dramaserien "White Collar", avsløre at hun er villig til å gjøre hva som helst for sitt ufødte barn, deriblant gi opp sin årlange vegetarianer-tilværelse, skriver OK!Magazine.

- Det triste er at jeg har vært vegetarianer i så mange år, men i det siste har jeg hatt et stort sug etter kjøtt, noe jeg hater å innrømme fordi jeg egentlig er veldig imot det, sa Thiessen under USA Network og Vanity Fairs "Character Approved Party" i New York forrige fredag.
 
Ifølge tv-stjernen er det babyen selv som krever at hun går over til å bli kjøtt-etende igjen.

- Jeg føler at den lille ønsker seg masse rødt kjøtt, fortalte hun.

Skuespillerinnen er nå seks måneder på vei og innrømmer at det har vært litt rart å å bli så "stor".

- Jeg føler meg veldig bra, veldig stor, men bra, sier hun, og avslører samtidig at hun fortsatt er opptatt av å holde seg aktiv.

- Jeg trener mye yoga, går turer og løfter litt vekter. Jeg bor i LA, så det er faktisk de tingene jeg kan gjøre og det er veldig bra. Jeg elsker å ta med hundene mine ut på tur, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Endelig er hun gravid