Slutter som værmelder for å dele ut millioner

TV 2-værdame May Lisbeth Midtgård Myrvang slutter i jobben. Til våren blir hun Lotto-programleder.

SKAPTE REAKSJONER: «Du... Er det mange norsklærere som sender deg brev og sier at du ikke må si skjysten», sa Vår Staude til kollega May Lisbeth Midtgård Myrvang  tidligere i høst. Episoden ble seinere harselert med i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TV 2
SKAPTE REAKSJONER: «Du... Er det mange norsklærere som sender deg brev og sier at du ikke må si skjysten», sa Vår Staude til kollega May Lisbeth Midtgård Myrvang tidligere i høst. Episoden ble seinere harselert med i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: May Lisbeth Midtgård Myrvang (35) skal ikke lenger gi oss regn og solskinn på TV 2. Fra 1. mars neste år begynner hun i ny jobb, som programleder for Lotto-sendingene på NRK.

- Jeg fikk et tilbud jeg ikke kunne si nei til, jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer og ta fatt på nye arbeidsoppgaver, sier hun til Se og Hør.


Det blir ikke bare enkelt å bytte beite. May Lisbeth har vært værdame i TV 2 i seks og et halvt år. Da hun leverte oppsigelsen forrige uke kom det naturligvis noen tårer.

– Når du skifter jobb fra en arbeidsplass med mennesker du er glad i, føles det skummelt, rart og trist. Noen tårer er det selvfølgelig blitt. Det er ikke bare-bare å forlate fantastiske kollegaer i Storm og TV 2 etter så mange år.

Selv om avgjørelsen ikke var lett å ta er May Lisbeth helt sikker på at hun har gjort et riktig valg.

– Jeg har følt at jeg trenger nye utfordringer. Samtidig har det vært tøft med nattjobbing i kombinasjon med småbarn. Det er vanskelig over tid.

Et morsomt poeng er at May Lisbet går fra å være værdame på God Morgen Norges sendinger samtidig som Lotto-programleder Reidar Buskenes (32) går motsatt vei. Han blir etter nyttår programleder på TV 2s morgensendinger. I sin nye jobb blir May Lisbeth gjenforent med tidligere værdame-kollega Ingeborg Myhre (37).

Det hun gleder seg mest til i sin nye jobb er å dele ut millioner av kroner.

- Når det har regnet på Vestlandet har jeg fått litt pepper fra folk derfra, men i min nye jobb blir det nok ikke mange sure miner når jeg deler ut Lotto-millionene. Det gjelder jeg meg skikkelig til!

Etter planen skal May Lisbeth kombinere programlederjobben i NRK med reklame- og dubbeoppdrag.

- Jeg håper jeg kan få gjort noen slike jobber også. Jeg klør etter å få brukt skuespilleren i meg!

Selv om hun regelmessig spiller Lotto selv er det ennå ikke blitt den store gevinsten.

- En gang vant jeg rundt 600 kroner uten at jeg visste det. Jeg merket at pengene var på spillkortet, men større gevinster har det aldri blitt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-Vår får støtte etter værdame-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer