Slutter som TV-lege

Eric Dane trengte en forandring.

SLUTTER: Eric Dane gir seg i rollen som TV-legen Mark Sloan, også kjent som «McSteamy».  Foto: TV 2
SLUTTER: Eric Dane gir seg i rollen som TV-legen Mark Sloan, også kjent som «McSteamy». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden 2005 har Eric Dane spilt Dr. Mark «McSteamy» Sloan i TV-dramaet «Grey's Anatomy», men nå slutter han i rollen som den sexy legen.

- Jeg er kjempetakknemlig til alle i Grey’s, ABC og Shondaland for opplevelsene og minnene jeg sitter igjen med etter TV-serien. Det har vært fantastisk å jobbe sammen med og lære av kreative mennesker som Shonda Rhimes, sier skuespilleren til People.

Rhimes er kvinnen bak den suksessfulle serien, og forteller at Dane tenkte seg nøye om før han tok avgjørelsen om å slutte.

- Etter mye ettertanke og mange samtaler har vi bestemt at dette er rett tidspunkt for hans historie til å ta slutt. Vi er en stor familie i Grey's med mye historie og Eric vil alltid være en viktig del av familien vår, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er min siste sesong  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer