GIR SEG: David Hasselhoff gir seg som dommer i "America's got talent" etter fire år. Foto: All Over Press
GIR SEG: David Hasselhoff gir seg som dommer i "America's got talent" etter fire år. Foto: All Over PressVis mer

Slutter som tv-dommer

- Jeg er overlykkelig over at jeg endelig kan følge drømmen om mitt eget tv-show.

SEHER.NO:  Den tidligere "Baywatch"- stjernen David Hasselhoff (57) har de siste fire årene vært å se som dommer i realityprogrammet "America's got talent", men nå takker han for seg.

Til People Magazine bekrefter Hasselhoff at hans tid i det populære programmet er over.

- Jeg er stolt av at jeg har vært en del av det mest populære showet de siste fire årene. Det har vært en givende tid. Og jeg er overlykkelig over at jeg endelig kan følge drømmen om mitt eget TV-show som snart kommer, sier han til People.

Skuespilleren - som også er artist - er takknemlig for muligheten han fikk hos NBC.

- Jeg vil takke min venn, Simon Cowell, og alle de andre hos NBC for å ha gitt meg muligheten til å ha fire fantastiske år, sier han.
 
NBC forteller i en uttalelse at David var en stor del av grunnen til suksessen.

- Han har vært en viktig del av programmet, og mye av grunnen til at det ble så bra. Det er trist å se ham gå, og vi ønsker han all lykke med sitt nye program.

Kilder fra NBC forteller at de vil se etter en ny dommer til å fylle Hasselhoff sin plass når programmet fortsetter neste sommer. Men ingen navn har blitt nevnt som mulige erstattere.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES MER: - Han minnet om en full boms