KOLLAPSET PÅ NATTKLUBB: Kate Moss har blitt beryktet for sitt ville partyliv. Før helgen måtte hun ha hjelp til å gå, da hun skulle forlate en nattklubb i London. Foto: Stella Pictures
KOLLAPSET PÅ NATTKLUBB: Kate Moss har blitt beryktet for sitt ville partyliv. Før helgen måtte hun ha hjelp til å gå, da hun skulle forlate en nattklubb i London. Foto: Stella PicturesVis mer

Slutter som toppmodell

Nå vil Kate Moss bli popsangerinne.

SEHER.NO: Hun er en av verdens mest ettertraktede modeller, men nå har britiske Kate Moss bestemt seg for at nok er nok.

The Sun skriver ifølge Ekstrabladet at den Moss - som er like kjent for sitt ville partyliv utenfor catwalken - har bestemt seg for å gi seg når hun fyller 35 i januar.

- Kate har fortalt alle sine venner at hun slutter neste år, sier en kilde til avisa.

Men Kate - som i løpet av karrieren blant annet har vært kjent som frontfigur for undertøysmerket Agent Provocateur og en gang var verdens best betalte modell -  akter ikke å gå arbeidsløs lenge.

Nå vil hun nemlig prøve seg som popsangerinne!

Ideen om en popkarriere skal Moss ha fått da hun reiste rundt med eks-kjæresten Pete Doherty og hans band Babyshambles på turné. Ved en anledning sang hun også sammen med bandet.

Når en eventuell plate vil komme ut er ikke kjent.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Kollapset på nattklubb