Slutter på TV

- Jeg trenger rett og slett et nytt eventyr!, sier Line Victoria Husby.

NYTT EVENTYR: Line Victoria Husby slutter i TV-jobben for å reise jorden rundt med kjæresten.  Foto: Stella Pictures
NYTT EVENTYR: Line Victoria Husby slutter i TV-jobben for å reise jorden rundt med kjæresten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reporter og programleder i frokostquiz på TV 2, Line Victoria Husby (29) slutter i TV-jobben for å jakte på nye eventyr. Sammen med kjæresten Kristoffer Blixt (31) har hun solgt leiligheten på Grünerløkka for å reise jorden rundt.

- Jeg har behov for å komme meg vekk og få en miljøforandring. Jeg trenger rett og slett et nytt eventyr! Og da Kristoffer følte det på samme måte, bestemte vi oss for å følge drømmene våre, sier Husby til Her og Nå.

29-åringen mener TV-bransjen er knalltøff, men forteller at hun har trivdes godt og fått flere venner for livet. Line Victoria gleder seg nå til å sette kursen mot blant annet Thailand, Vietnam og Egypt.

- Jeg innrømmer at dette kan virke som et resultat av en 30-årskrise. Men jeg har gått noen runder med meg selv de siste månedene, og innsett at livet består av mer enn jobbing.

Paret reiser i løpet av sommeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble slank - fikk nakentilbud  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer