VIL BLI RØYKFRI: Både for min egen del, men også av hensyn til de rundt meg skal jeg slutte, sier Tor Erik. Her sammen med kona Marianne. Foto: Se og Hør
VIL BLI RØYKFRI: Både for min egen del, men også av hensyn til de rundt meg skal jeg slutte, sier Tor Erik. Her sammen med kona Marianne. Foto: Se og HørVis mer

Slutter med røyk etter 53 år

Tor Erik Gunstrøm har sett par millioner kroner gå opp i røyk i løpet av sine 53 år med sigaretter - men nå er det slutt.

SEOGHØR.NO: Ved juletider ble den folkekjære artisten Tor Erik Gunstrøm (69) hjerteoperert i all hast. Deretter startet han et nytt liv med trening og sunt kosthold. Nå er Tor Erik også i ferd med å stumpe røyken for godt, skriver Se og Hør.

- Jeg røyket rundt 28 sigaretter om dagen. Det gikk en kartong i uka. Nå er jeg nede i tre røyk daglig. Jeg tenner opp og tar et par trekk, så holder det for en stund, sier Gunstrøm til Se og Hør.

Planen er å bli helt røykfri.

- Både for min egen del, men også av hensyn til de rundt meg skal jeg slutte. Det er jo ikke bare helseaspektet å tenke på, det lukter jo av røyk og røykere, sier Tor Erik til Se og Hør.

Les mer om Tor Erik Gunstrøm og hans kamp for å bli røykfri i tirsdagens utgave av Se og Hør.

LES OGSÅ:   Utelukker Dizzie-comeback