Slutter med musikk i flere år for å pleie kjærligheten

Adele mener hun er godt konemateriale. Og nå tar hun pause fra musikken.

KONEEMNE: I tillegg til å være søndagens store Grammy-vinner forteller Adele at hun er flink til å lage mat og at hun vil ha sex hele tiden.  Foto: All Over Press
KONEEMNE: I tillegg til å være søndagens store Grammy-vinner forteller Adele at hun er flink til å lage mat og at hun vil ha sex hele tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Adele (23) har skutt opp på stjernehimmelen i voldsom fart de siste årene og alt kulminerte på Grammy-utdelingen søndag kveld da hun stakk av med hele seks priser.

Nå avslører den britiske popstjernen at hun vil ta seg pause fra muskken for å fokusere på kjærligheten.

- Jeg er konemateriale. Jeg er fantastisk. Jeg er oppmerksom og vil gjøre hva som helst for mannen i mitt liv. Jeg er en god kokk, jeg er morsom og jeg vil alltid ha sex – i motsetning til de fleste andre jenter, forteller Adele til amerikanske Vouge.


23-åringen innrømmer at hun også har noen dårlige egenskaper.

- Jeg elsker drama, og det er ikke så bra. Jeg kan skifte mening veldig raskt. Jeg er ikke bipolar, men kan gå fra «jeg elsker deg» til «kom deg ut av huset mitt!». Og jeg liker ikke å snakke om problemer, men er heller stille, sier hun.

En som får nyte godt av sangerens gode egenskaper er kjæresten Simon Konecki, som Adele skryter uhemmet av.

- Han er fantastisk. Han er stolt av meg, men bryr seg ikke om hva jeg driver med eller hva andre mennesker tenker. Han passer på meg og jeg tror ikke jeg ville kommet meg gjennom halsoperasjonen om det ikke var for ham.


Og nettopp på grunn av ham, skal Adele nå gi seg med musikk i fire-fem år for å konsentrere seg om kjærlighetslivet.


- Jeg kommer til å ta fire eller fem år. Hvem jeg jobber konstant, feiler forholdene mine, sier hun.

- Så nå har jeg nok tid til å skrive en glad-plate og være forelsket og glad. Og så vet jeg ikke hva jeg vil gjøre. Gifte meg, få noen barn, plante grønnsaker...  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot vektkritikken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer