Slutter i X-factor

Cheryl Cole vil heller ha barn før enn senere...

ØNSKER EN FAMILIE: Cheryl Cole ønsker å få barn med ektemannen Ashley Cole snarest. Foto: All Over Press
ØNSKER EN FAMILIE: Cheryl Cole ønsker å få barn med ektemannen Ashley Cole snarest. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Hun har vært dommer i X-Factor samtidig som hun har brukt tiden på sin egen solo-karriere og frontet skjønnhetskampanjer. Men nå er Cheryl Cole (26) fast bestemt på å prioritere annerledes.

X- Factor dommeren har bestemt seg for å fullføre en sesong til av det populære talentprogrammet før hun takker for seg.

"Fight for this love"-sangerinnen skal ifølge Daily Mail signere en kontrakt som ender i desember. Deretter skal hun følge sin drøm..

Cheryl ønsker seg mer enn noe annet et barn, og er til og med klar for å takke nei til Simon Cowells ønske om å få henne med på den amerikanske versjonen av konkurransen.
 
Hun har gjort det klart at hun heller vil ha barn før enn senere. Dette er noe hun vet at hun må planlegge, hun blir 27 i juni og hun vil virkelig starte en familie med Ashley, sier en kilde.

Selv etter at Cheryl angivelig skal ha sluppet nyheten til Simon er han fast bestemt på å få henne med på den amerikanske versjonen av X-Factor - som har premiere i USA til høsten-.

- Hun ville ha vært fantastisk der borte. Cheryl er en stjerne, sier han. 

Alle dommerne i TV-showet vil signere en ny kontrakt rett før auditionene starter i mai. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Se hvem som går ut sammen!