Slutter i Vazelina

Etter en mannsalder som vokalist i Vazelina Bilopphøggers skal Viggo legge opp.

STERKE MINNER: - Vi har hatt en mer enn godkjent karriere, sier Viggo. Her blar han gjennom høydepunktene i karrieren med Vazelina Bilopphøggers.
 Foto: Morten Eik
STERKE MINNER: - Vi har hatt en mer enn godkjent karriere, sier Viggo. Her blar han gjennom høydepunktene i karrieren med Vazelina Bilopphøggers. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny livssituasjon!


Viggo Sandvik Hansen (54) har lagt vokalistjobben i Vazelina Bilopphøggers på hylla. Men levemåten klarer han aldri å legge bort. Han har nærmest maur i buksa, og nå står oppdragene i kø for mannen som har bodd i koffert hele sitt voksne liv. Det nye er imidlertid at han vil prøve seg som standupkomiker!


- Jeg har syslet litt med tanken rundt dette en stund, og regner med at det blir noen standup-oppdrag etter hvert. Men hvor mye det blir, er fortsatt litt usikkert, sier han.


- Blir livet fremover veldig annerledes?


- Jeg håper at Viggo kan være Viggo, og ikke den tidligere vokalisten i Vazelina Bilopphøggers. Det blir ille hvis det står på gravsteinen min: "Her hviler Vazelina-Viggo".


Viggo har som vi skjønner mer enn nok å henge fingrene i.


- Jeg har allerede begynt som frilansjournalist i magasinavisa Innlandet. Det er også flust med tilbud om å skrive bok, spillejobber, plateprosjekt og kåserier for næringslivet.


At mange synes det er vemodig at Viggo har sluttet i Vazelina, er det ingen tvil om:


- Jeg har fått enormt mange brev, sms, e-poster og telefoner fra både barn og voksne. Og alle sier at de ikke vil jeg skal slutte. Det rører meg veldig at jeg har betydd så mye for så mange, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer