<strong>TRIST:</strong> Henriette Bruusgaard sier det er vemodig å slutte i TVNorge etter syv år, men gleder seg samtidig til å få nye utfordringer og utvikle seg videre. Foto: Stella Pictures
TRIST: Henriette Bruusgaard sier det er vemodig å slutte i TVNorge etter syv år, men gleder seg samtidig til å få nye utfordringer og utvikle seg videre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slutter i TVNorge

- Jeg har lyst til å utvikle meg videre, sier Henriette Bruusgaard.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I hele syv år har programleder Henriette Bruusgaard (31) jobbet i TVNorge, men over nyttår er det slutt. Det bekrefter hun i en pressemelding.

Nå vil nemlig «Alt for Norge»-programlederen ta fatt på nye utfordringer, etter at hun har 
ledet høstens sesong, den fjerde, av programsuksessen.

- Jeg har rett og slett lyst til å gjøre noe annet og utvikle meg videre, både foran og bak kamera, forklarer hun til VG.

Bruusgaard legger ikke skjul på at det er både litt skummelt og trist å slutte i TV-kanalen, der hun dessuten har jobbet med konsepter som «OsloTV», «Bli ny: Mor og datter» og «Hvem kan slå Aamodt og Kjus». Men det er realityprogrammet som har vært babyen hennes.

- Jeg kommer til å savne «Alt for Norge» masse, det føles ikke mindre enn veldig vemodig å forlate skuta. «Alt for Norge» har vært barnet mitt som jeg har vært med på å forme og oppdra, sier Bruusgaard i pressemeldingen.

31-åringen har nemlig fra starten av vært med å utvikle det populære programmet, der 12 norsk-amerikanere reiser Norge rundt på leting etter sine norske røtter og den norske folkesjela.

- Det har vært ekstraordinært gøy å jobbe med «Alt for Norge», og det har betydd utrolig mye for meg personlig, min karriere og min utvikling, understreker hun videre.

Hva som står på plakaten for Henriette Bruusgaard over nyttår, vet hun ennå ikke - men røper at hun allerede har mange baller i luften.

«Alt for Norge» har sesongpremiere på TVNorge søndag 1. september klokken 20.00. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Kjærlighetslivet mitt har ikke funket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer