SISTE DAG PÅ JOBBEN: Oddvar Stenstrøm hadde sin siste sending på TV 2 i dag. Tirsdag fyller han 67 år og går av med pensjon. Foto: NTB scanpix
SISTE DAG PÅ JOBBEN: Oddvar Stenstrøm hadde sin siste sending på TV 2 i dag. Tirsdag fyller han 67 år og går av med pensjon. Foto: NTB scanpixVis mer

Slutter i TV 2

Hadde sin siste dag på skjermen fredag.

SEOGHØR.NO: En av TV 2s aller største profiler Oddvar Stenstrøm (66) har hatt sin siste dag på skjermen, for denne gangen. Tirsdag 5. mars fyller han 67 år og går dermed av med pensjon. Oddvar har vært med i kanalen siden oppstarten i 1992.

De siste årene av yrkeskarrieren har han vært med å bygge opp datterkanalen TV 2 Nyhetskanalen.

– Oddvar har betydd mye for oss i Nyhetskanalen. Det er utrolig at han valgte å bruke sin siste del av sin yrkesaktive karriere her. Det setter jeg utrolig stor pris på. Han har vært helt fantastisk å ha med på laget og vi kommer til å savne ham, sier redaksjonssjef Silje Hovland til Seoghør.no og legger muntert til:
 
– Det kommer til å bli kjedeligere på desken når Oddvar slutter!

Selv om han har hatt sin siste sending som fast ansatt gir han seg ikke med det første. Som pensjonist skal Oddvar likevel være en viktig brikke i TV 2s dekning av valget senere i år.

LES OGSÅ: «Idol»-deltager i strupen på TV 2