Slutter i TV 2 etter 13 år

Guro Fostervold takker for seg i TV 2 sporten.

NYE UTFORDRINGER: Guro Fostervold slutter i TV 2.  Foto: NTB scanpix
NYE UTFORDRINGER: Guro Fostervold slutter i TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1999 vakte Guro Fostervold (37) oppsikt på norske TV-skjermer. Den blonde skjønnheten begynte da som anker i TV 2 sporten. Hun gjorde seg også bemerket som reporter i store meterskap både i håndball og fotball. Nå er tiden i TV 2 over.

Dette har Se og Hør fått vite fra flere uavhengige kilder.
 

Men TV 2 vil ikke bekrefte nyheten.

- Dette er ukjent for meg, sier kommunikasjonssjef i TV 2 Aleksander Valestrand til Seoghør.no. 

I 2005 dekket hun håndball-VM for TV 2 og fant tonen med stjernespiller på landslaget Håvard Tvedten (33). Se og Hør kunne kort tid etter avsløre at de var blitt kjærester.

- Dette ønsker vi ikke å kommentere, sier Håvard Tvedten til Seoghør.no om konas arbeidsforhold.

Familien er for tiden på ferie på Kreta.

I 2006 ble han proff i Spania. Først i BM Ciudad de Logroño før han to år senere signerte for Valladolid. Da Håvard dro til Sør-Europa tok også Guro flyttelasset med seg for å pleie kjærligheten. Hun tok da ett års permisjon fra jobben i TV 2.

Med unntak av korte comeback har Guro hatt permisjon fra jobben i TV 2 helt siden 2006. Men fortsatt er hennes navn sterkt knyttet til TV 2 sporten.

Hun og Håvard giftet seg sommeren 2009 og har barna Luka Tobias (2) og Daniel Leander (1) sammen. Noe av fraværet har dermed vært to mammapermisjoner.

Guro bor nå i Aalborg, Danmark, hvor Håvard er håndballproff. Det har vært knyttet stor usikkerhet til hvordan hennes jobbsituasjon ville bli i TV 2. I sportsredaksjonen har de en turnusordning med én syvdagersuke på jobb og en uke helt fri. Som tobarnsmor ville det blitt vanskelig å kombinere pendling med familiesituasjonen.

Det er ennå ikke klart hva Guro kommer til å jobbe med eller nøyaktig når hun slutter. Men trolig blir hun ikke i kanalen gjennom sommeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte fødselen på bloggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer