Slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen»

- Vi føler vi gir oss på topp, sier komiduoen Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen.

KOMISUKSESS: Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson har vært med siden starten i 2009. Her sammen med Morten Ramm, Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth.  Foto: TV 2
KOMISUKSESS: Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson har vært med siden starten i 2009. Her sammen med Morten Ramm, Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september begynner en ny sesong av det populære TV2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» uten Henrik Thodesen (31) og Odd-Magnus Williamson (31). De slutter nå i komiserien for å fokusere mer på egne prosjekter. 

 - Det har vært en lekeplass hvor vi har fått vise oss fra mange forskjellige sider. Nå er det på tide at noen nye får komme inn, sier Williamson til VG.

De to har vært med siden programmet startet i 2009 og har vært to av de mest populære, blant annet på grunn av karakterene «Tina og Bettina» som til høsten får sin egen film. 

Thodesen forteller at han blant annet skal ha sitt eget stand-up-show, og håper at han klarer å trekke flere folk etter TV-suksessen. «Odda» er blant annet aktuell i storfilmen «Kon Tiki». 

- Vi føler vi gir oss på topp. Nå skal vi heller jobbe med våre egne prosjekter, forklarer Williamson. 
 
Henrik og Odd-Magnus utelukker ikke comeback i serien. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater smilefjes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer