Adam Levine:

- Slutter i «The Voice» dersom Miley kommer tilbake

Det skal være dårlig stemning mellom artistene Adam Levine og Miley Cyrus. 

UVENNER: Her ser det ut som Adam Levine og Miley Cyrus er gode venner, men det skal altså ikke stemme. Foto: NTB scanpix
UVENNER: Her ser det ut som Adam Levine og Miley Cyrus er gode venner, men det skal altså ikke stemme. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Artist Adam Levine (37) er best kjent som vokalist for popgruppa Maroon 5, men også som en fast del av dommerpanelet i det amerikanske talentprogrammet «The Voice».

37-åringen har hatt sistnevnte jobb helt siden 2011 da første sesong av programmet gikk på TV, men nå avslører kilder at han vurderer å slutte.

Årsaken skal være at han ikke kommer overens med popstjernen Miley Cyrus (23), som denne sesongen har vært i dommerpanelet sammen med Levine, countrysanger Blake Shelton (40), og artist Alicia Keys (35).

NBC bekreftet imidlertid nylig at sanger Gwen Stefani (47) kommer til å erstatte Cyrus i sesong 12, som kommer på amerikanske TV-skjermer på nyåret.

- Adam var i ekstase. Han ble veldig glad for at Gwen er tilbake og at Miley er borte, sier en kilde til nettstedet RadarOnline.

- Han takler ikke Miley og mener at hun er den mest grusomme personen han har møtt - og hun mener det samme om han, sier kilden videre.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNELAG: I sesong 11 av «The Voice» er det Adam Levine (t.v), Miley Cyrus, Alicia Keys og Blake Shelton som er dommere. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: I sesong 11 av «The Voice» er det Adam Levine (t.v), Miley Cyrus, Alicia Keys og Blake Shelton som er dommere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slutter dersom Miley kommer tilbake

Årsaken til at Miley ikke skal være med videre i den kommende sesongen, er hennes svært travle artistkarriere.

Det skal imidlertid være klart at «Wrecking Ball»-sangeren skal komme tilbake igjen til «The Voice»-jobben i sesong 13, ifølge Deadline.com.

Det skal Levine ikke være særlig fornøyd med.

- Han har ingen planer om å fortsette i programmet dersom Miley kommer tilbake, sier en kilde ifølge nettstedet Health Aim.

Verken Miley eller Adam har kommentert saken.

Forelsket seg på jobb

Det er imidlertid ikke bare krangel og dramatikk innad i det berømte dommerpanelet.

MØTTES PÅ JOBB: Blake Shelton og Gwen Stefani fant lykken mens de jobbet sammen i talentprogrammet. Foto: NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Blake Shelton og Gwen Stefani fant lykken mens de jobbet sammen i talentprogrammet. Foto: NTB scanpix Vis mer

I fjor høst ble det kjent at Gwen Stefani og Blake Shelton hadde funnet tonen mens de jobbet sammen i programmet.

Da hadde de begge nylig gått gjennom skilsmisser på hver sin kant. Stefani var gift med Gavin Rossdale (51) i 13 år før de i fjor annonserte bruddet.

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig ifølge People.

Shelton på sin side var gift med countrysanger Miranda Lambert (33) i fire år. De annonserte skilsmissenyheten i fjor sommer.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg aldri bra nok for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer