Slutter i Shackles

«X Factor»-kvartetten satser videre som trio.

SATSER VIDERE SOM TRIO: - Vi jobber hardt med musikken og gleder oss til å presentere musikken vår for fansen, sier de gjenværende «Shackles»-jentene Charlotte Kjær, Lwam Feshatzion og Malin Winther. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SATSER VIDERE SOM TRIO: - Vi jobber hardt med musikken og gleder oss til å presentere musikken vår for fansen, sier de gjenværende «Shackles»-jentene Charlotte Kjær, Lwam Feshatzion og Malin Winther. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Jentegruppa «Shackles» fikk mange fans under fjorårets «X Factor», hvor de til slutt endte på andreplass bak Chand Torsvik.

I kjølvannet av TV-suksessen har gruppa brukt de siste måndene til å spille inn låter til sin første plate.

Men Seher.no kan i dag avsløre at når gruppa snart slipper sin første singel, blir det som trio.

Gruppas medlem Inger Lise Hope ga nemlig i forrige måned venninnene Charlotte Kjær, Lwam Feshatzion og Malin Winther beskjed om at hun ikke vil være med på den videre pop-satsningen.

- Jeg har tenkt på det lenge, men var ikke klar til å legge livet i Stavanger bak meg. Jeg har en jobb jeg stortrives i, og har familie, masse gode venner og ikke minst kjæresten min Lars.

- Det var noen tårer da jeg snakket med jentene, men det er ikke noe dramatikk bak dette. Vi skilles som venner og jeg er fortsatt Shackles' største fan. Jeg kommer til å følge spent med på hvordan det går dem, sier hun til Seher.no.

De gjenværende Shackles-medlemmene bekrefter at det ikke er noen sure toner mellom dem og Inge Lise Hope.

- Vi ville gjerne ha henne med videre, men dette var et valg hun tok selv. Rent praktisk betyr det ikke så mye å være et medlem mindre. Vi har ikke pleid å synge så mye firestemt, sier jentene til Seher.no.

I løpet av kort tid regner gruppen å gi ut sin første singel og senere vil jentene slippe sitt debutalbum.

Alle tre jentene regner i løpet av året med å være bosatt i Oslo, for å kunne tilbringe enda mer tid sammen.

For tiden jobber de hardt med å spille inn sanger i studioet til Kristoffer Tømmerbakke, kjent fra duoen «Erik og Kriss».

Jentegruppa tror erfaringen fra «X Factor» kun vil slå positivt ut for deres videre karriere.

- Vi er jo den første jentegruppa som har kommet ut av et norskt talentprogram, og har jo fått masse PR på grunn av «X Factor», så vi angrer ikke på at vi ble med. Vi kommer nok til å følge med i år også, og heie på vår favoritt, sier de til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Er du den nye riksbitchen?