Martin Lepperød:

Slutter i «P3morgen»

Radioprofilen gir seg etter to år.

SLUTT: Martin Lepperød er ferdig i «P3morgen». Her med makker Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK
SLUTT: Martin Lepperød er ferdig i «P3morgen». Her med makker Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK Vis mer
Publisert

Det kunne han selv fortelle under radiosendingen tirsdag morgen, melder NRK.

Årsaken er at arbeidshverdagen starter for tidlig - som radiovert er man gjerne på jobb før andre har kommet seg opp av senga.

- Det er jo drømmejobben! Hadde den startet litt senere på dagen, så kunne jeg hatt den jobben evig, sier han på lufta, ifølge statskanalen.

Selv om Lepperød er ferdig i morgenprogrammet, kommer han til å fortsette i P3.

- Ja, jeg skal fortsette å jobbe i P3 og NRK. Jeg skal bruke det neste halvåret på å utvikle nye ting til TV og radio. Så jeg er definitiv ikke ferdig med verken NRK, P3 eller radio – eller å være her på huset, sier han.

I november ble det kjent at programmet «Karakter» med Lepperød, Henrik Farley og Jonis Josef legges ned, men at trioen skal fortsette med nye prosjekter. Hva dette blir er foreløpig ikke kjent.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Jakten på en ny programleder er dermed i gang.

- Det er både spennende og motiverende å jakte på det. Vi leter etter en varm, trygg og dyktig programleder som brenner for morgenradio og den plassen man får i lytternes liv. Det er så mye spennende talent der ute og jeg gleder meg til vi har ny programleder på plass, sier redaksjonsleder for radio og podkast i NRK P3, Adiele Helen Krüger Arukwe, til NRK.

LES OGSÅ: Derfor bytter han mellomnavn

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer