Ronny Brede Aase

Slutter i NRK

Ronny Brede Aase har fått ny jobb.

SLUTTER: Ronny Brede Aase (34) er ferdig i NRK. Her med kjæresten og tidligere kollega Tuva Fellman (33). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SLUTTER: Ronny Brede Aase (34) er ferdig i NRK. Her med kjæresten og tidligere kollega Tuva Fellman (33). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Discovery skriver i en pressemelding at mangeårig NRK-profil Ronny Brede Aase (34) går til kanalen og TV Norge.

Brede Aase takker av i NRK for å begynne arbeidet med en nyutviklet TV-serie hos Discovery, står det i pressemeldingen.

- Discovery har invitert meg med på et fjernsynskalas jeg ikke ville gå glipp av. Jeg har fått lov til å gjøre så mye gøy i NRK og evig takknemlig for det, men da Discovery banka på med en nyutviklet serie med hygge i fokus, ble jeg rett og slett frista, sier Brede Aase.

- Fantastisk fyr

Programdirektør i Discovery og TVNorge, Magnus Vatn, gleder seg til å jobbe med Brede Aase.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Han er en fantastisk fyr som har begeistret hele Norge gjennom radio og TV i snart femten år. Han er knakende flink og har en tilstedeværelse og et humør som smitter. Vi gleder oss veldig til å jobbe med ham på denne nye programserien. Ronny passer som hånd i hanske i Discoverys satsing på godt, lokalt innhold. Det er for tidlig å gå i detalj om den nye programserien som utvikles nå, men vi ser frem til å presentere den skikkelig når tiden er inne, sier Vatn i pressemeldingen.

Programlederen har jobbet i NRK siden 2007, og er blant annet kjent fra «P3morgen» og «Eit feitt liv». Fungerende redaktør i P3, Daniel Ramberg, sier til NRK at det blir vemodig å gi slipp på Brede Aase.

- Ronny er jo en strålende programleder og en enda bedre kollega som vi er sotlte av å hatt i NRK siden han var 19 år. Så det er selvsagt litt vemodig at han skal ut på nye eventyr, sier Daniel Ramberg, fungerende redaktør i P3 til NRK.

Babylykke

Privat er Ronny Brede Aase kjæreste og samboer med tv-profil Tuva Fellmann (33), som han traff på jobb i NRK. Fellmann er i dag kjent som programleder for «Naked Attraction» hos Discovery.

- DRØMMEJOBBEN: Sexolog og radioprofil Tuva Fellmann skal lede datingprogrammet «Naked Attraction» når det kommer til Norge til våren. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

De to ble foreldre for første gang sammen til en liten jente i fjor høst.

«Endelig Ronnyfar. For nesten en uke siden kom det en liten Aase og Fellman-klump. I sin lille handlevogn-aktige tralle er hun glad, sulten og etter vår mening - verdens kuleste unge», skrev en stolt Fellmann på Instagram etter babynyheten.

LES OGSÅ: Innrømmer drøy bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer