«Radioresepsjonen»-gutta:

Slutter i NRK

- Vi fikk rett og slett et tilbud vi ikke kunne si nei til.

SLUTTER: Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen, også kjent som «Radioresepsjonen»-gutta, slutter i NRK. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SLUTTER: Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen, også kjent som «Radioresepsjonen»-gutta, slutter i NRK. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. Sammen skal de tre, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå.

- Vi fikk rett og slett et tilbud vi ikke kunne si nei til, forteller Bjarte Tjøstheim til NRK.

PUPPEN: Steinar Sagen forteller på «Lindmo» at han pleier å klype Catrin Sagen i puppen etter de har kranglet. Vis mer

Underholdningssjef i NRK, Charlo Halvorsen, bekrefter at dette betyr slutten for trioens radioprogram «Radioresepsjonen», men at de vil ha muligheten til å fortsette med TV-produksjoner.

- De står fritt til å gjøre TV-produksjoner, men de går et annet sted for å lage lyd. Vi jobber for eksempel med «Side om Side» nå. Vi håper selvfølgelig å ha dem med i senere produksjoner, sier Halvorsen til Dagbladet.

Trioen hadde sin siste «Radioresepsjonen»-sending i desember.

LES OGSÅ: Gir seg i «Mesternes mester»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer