Kristin Jess Rodin

Slutter i «Neste sommer»

Skuespilleren takker for seg.

FERDIG: Etter seks år takker Kristin Jess Rodin for seg, og slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FERDIG: Etter seks år takker Kristin Jess Rodin for seg, og slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Kristin Jess Rodin (34) slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Det opplyser skuespilleren på Instagram søndag.

«Takk for seks år, Neste Sommer! Det har vært et eventyr, men nå er jeg nødt til å gjøre noe der det er mer snø og mindre hyggelige folk i crew - ellers blir jeg for godt vant.», åpner Rodin et innlegg på Instagram, som siden er blitt fjernet.

Videre takker hun kollegaene sine og skaperne bak serien, for å ha fått muligheten til å bli med. Deretter avslutter hun:

«Tusen takk til alle de nydelige folka som jeg har fått lov til å henge med innimellom regn og bad og båt. ILU og sees rundt»

Overfor Se og Hør forteller Rodin at selv om hun nå tar farvel, blir karakteren hennes fortsatt å se på TV videre utover året.

- Vi har laget noen veldig fine og morsomme episoder som ligger klare - så det er bare å følge med denne sesongen og utover høsten, sier hun.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Seks år

Rodin har medvirket i serien siden sesong 4, og har dermed spilt karakteren Siggen i seks år. Men nå takker skuespilleren altså for seg.

«Neste sommer» har blitt sendt på TVNorge siden 2014. Blant hovedrollene finner man Janne Formoe (46) og Trond Fausa Aurvåg (49) i rollen som Eva og Per Ivar, i tillegg til Eivind Sander (48), som spiller rollen som Terje.

I 2016 vant serien Gullruten for beste humorprogram.

LES OGSÅ: Emma Thompson:- Var helt nakne da vi øvde sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer