Kristin Jess Rodin

Slutter i «Neste sommer»

Skuespilleren takker for seg.

FERDIG: Etter seks år takker Kristin Jess Rodin for seg, og slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FERDIG: Etter seks år takker Kristin Jess Rodin for seg, og slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Kristin Jess Rodin (34) slutter i humorprogrammet «Neste sommer». Det opplyser skuespilleren på Instagram søndag.

«Takk for seks år, Neste Sommer! Det har vært et eventyr, men nå er jeg nødt til å gjøre noe der det er mer snø og mindre hyggelige folk i crew - ellers blir jeg for godt vant.», åpner Rodin et innlegg på Instagram, som siden er blitt fjernet.

Videre takker hun kollegaene sine og skaperne bak serien, for å ha fått muligheten til å bli med. Deretter avslutter hun:

«Tusen takk til alle de nydelige folka som jeg har fått lov til å henge med innimellom regn og bad og båt. ILU og sees rundt»

Overfor Se og Hør forteller Rodin at selv om hun nå tar farvel, blir karakteren hennes fortsatt å se på TV videre utover året.

- Vi har laget noen veldig fine og morsomme episoder som ligger klare - så det er bare å følge med denne sesongen og utover høsten, sier hun.

Seks år

Rodin har medvirket i serien siden sesong 4, og har dermed spilt karakteren Siggen i seks år. Men nå takker skuespilleren altså for seg.

«Neste sommer» har blitt sendt på TVNorge siden 2014. Blant hovedrollene finner man Janne Formoe (46) og Trond Fausa Aurvåg (49) i rollen som Eva og Per Ivar, i tillegg til Eivind Sander (48), som spiller rollen som Terje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.