May Tømmervold:

Slutter i «Kompani Lauritzen»

Det blir med kun én sesong for TV-profilen. - Veldig lærerikt, sier hun.

GIR SEG: May Tømmervold (nummer fire fra venstre) slutter etter bare én sesong i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
GIR SEG: May Tømmervold (nummer fire fra venstre) slutter etter bare én sesong i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Med 15 års erfaring i Forsvaret, ble May Tømmervold (42) hentet inn som en del av befalet i årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2, den fjerde i rekken.

I programmet har hun rollen som sersjant for de 14 kompanirekruttene. Men nå er det slutt, etter bare én sesong, avslører hun overfor Se og Hør.

- Det blir ikke en sesong fem for meg, det kan jeg si med sikkerhet, forteller hun.

Fenriken setter lagkameratene på plass etter at Thomas Hayes kollapser. Da får Carina Dahl nok. Video: TV 2 / Luna Lea, Rød Løper. Reporter: Thea Hope, Rød Løper. Klipp: Celina Morken, Rød Løper. Vis mer

- Glad for muligheten

Som Se og Hør tidligere har omtalt, var Tømmervold én av dem som deltok i redningsarbeidet da «Kompani Lauritzen»-deltaker Grunde Myhrer (27) var utsatt for en fallskjermulykke i 2019.

Det fortalte hun selv til Myhrer etter avsluttet innspilling.

RUTINERT: May Tømmervold har 15 år bak seg i Forsvaret. Foto: Matti Bernitz / TV 2
RUTINERT: May Tømmervold har 15 år bak seg i Forsvaret. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Hvorfor gir du deg allerede nå, May?

- Det handler om at jeg driver med brannsport i tillegg, og heller vil satse på det. Innspillingsperioden av «Kompani Lauritzen» kommer midt i VM- oppkjøringen. Men jeg er veldig glad for at jeg fikk være med i år, at jeg fikk den muligheten. Jeg er godt fornøyd med det, sier hun.

Agnete Husebye ble pinlig berørt da hun og flere av de andre rekruttene fikk en lærepenge i «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 Vis mer

42-åringen ga seg i Forsvaret i 2014. I løpet av sine 15 militære år var hun åtte år i Hæren, før hun fungerte som skytter og helikopterkoordinator ved Rygge de neste syv årene.

Hun har blant annet tjenestegjort i Kosovo i ett år, samt halvannet år i Afghanistan. I dag jobber hun som brannkonstabel i Tønsberg.

Ordknappe i TV 2

Tømmervold er full av lovord om det hun har fått være med på gjennom «Kompani Lauritzen».

- Dette er jo min første TV-produksjon noensinne. Jeg visste ingenting om hvordan dette foregikk, men har fått et godt innblikk i hvordan man lager reality-TV. Det har vært utrolig morsomt å få møte hele denne befalsgjengen også, vi snakker veldig fine folk, skryter hun.

«Kompani Lauritzen» startet med et pang da deltakerne ble kastet rett ut i det beryktede baklengsstupet. Det var det ikke alle som syntes var like gøy. Video: Luna Lea. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper, TV 2 Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, vil ikke uttale seg om hvorvidt Tømmervold er alene blant befalet om å gi seg etter inneværende sesong.

- Vi ønsker ikke å si noe om hvem som er med i befalsteamet i neste sesong før det nærmer seg sesongstart, fastslår han overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: - Gråt fra jeg våknet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer