John Arne Riise:

Slutter i jobben

- Jeg blir fort glad i folk og er veldig emosjonell, sier John Arne Riise.

GIR SEG: John Arne Riise gir seg som trener for Flint. Her med ekskona Louise Angelica Riise. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIR SEG: John Arne Riise gir seg som trener for Flint. Her med ekskona Louise Angelica Riise. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag røper den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (41) overfor Dagbladet at han slutter i jobben som trener i Tønsberg-klubben Flint, etter bare to år.

- Det har vært veldig utfordrende med tanke på coronaperioden. Men jeg har lært ekstremt mye om meg selv som trener og person. Og jeg har hatt en fantastisk gruppe å jobbe med, sier han til avisen.

Han legger imidlertid ikke skjul på at det er med tungt hjerte han gir seg.

- Jeg blir fort glad i folk og er veldig emosjonell. Da jeg satt i bilen etter møtet, var det tungt. Jeg kan si såpass, forteller han.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Riise la en lang karriere som fotballspiller bak seg i 2016, etter at han allerede som 17-åring tok steget til utlandet og etablerte seg som en sterk spiller.

Om det at han nå slutter i jobben betyr at Riise også kommer til å flytte på seg, vites ikke. Men i slutten av mai ble det imidlertid kjent at ekskona Louise Angelica hadde kjøpt seg leilighet litt unna Tønsberg.

- Ja, jeg har jo jobb der. Louise flytter til et sted en times tid unna. Så vi er nært hverandre uansett, sa han til Se og Hør da.

LES OGSÅ: Viser endelig frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer