Bianca Ingrosso:

Slutter i familiens realityserie

Bianca Ingrosso er ferdig i «Wahlgrens värld».

FERDIG: Bianca Ingrosso gir seg i familiens realityserie. Her avbildet med mora, Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT / NTB
FERDIG: Bianca Ingrosso gir seg i familiens realityserie. Her avbildet med mora, Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (26) avslører på Instagram at hun gir seg i familiens realityserie «Wahlgrens värld». Det skriver Expressen.

Ingrosso har sammen med mora Pernilla Wahlgren (53) vært med i ti sesonger av serien.

Nå er hun altså ferdig med å spille inn nye episoder, og skal i stedet fokusere på sminkemerket Caia Cosmetics og et «nytt morsomt prosjekt».

«Alt vakkert har en slutt, og det er i dag jeg med rennende tårer takker dere for alle disse årene dere har fulgt meg og løftet meg til den jeg er i dag. Noen ganger må man prioritere i livet, og mitt fokus må ligge på Caia og en nytt spennende prosjekt som kommer neste høst».

«Dere kommer selvsagt til å få se glimt av meg her og der. Jeg mener, jeg må jo møte mamma og teamet vårt», skriver hun til innlegget.

Videre skriver influenseren at hun «elsker seerne mer enn alt» og at de er som en stor ekstrafamilie.

«Usj, nå gråter jeg så mye. TAKK til alle mine elskede ekstrasøsken som har måttet tåle meg og mine opp- og nedturer og gitt meg uendelig mange terapitimer», skriver hun videre, og tagger teamet bak serien.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Hun avslutter innlegget ved å takke mora for at de har fått lage serien sammen.

«Forstå hva dette programmet har gjort med relasjonen vår. I dag er vi et så sterkt team, med så mye kjærlighet mellom oss. Så utrolig takknemlig. Jeg elsker dere uendelig. Takk for meg».

Pernilla Wahlgren skal fremdeles være med i serien.

LES OGSÅ: - De blokkerte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer