Slutter i Cosmopolitan

Ingeborg Heldal gir seg som sjefredaktør.

SLUTTER: Ingeborg Heldal slutter som sjefredaktør i Cosmopolitan.  Foto: FameFlynet Norway
SLUTTER: Ingeborg Heldal slutter som sjefredaktør i Cosmopolitan. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter fem år som sjefredaktør i Cosmopolitan ble det i dag kjent at Ingeborg Heldal (39) slutter som sjefsredaktør i Cosmopolitan.

- Etter nøye overveielse har jeg bestemt meg for å si opp min stilling som sjefredaktør i Cosmopolitan. Jeg kommer til å savne jentene i redaksjonen og å jobbe med et sterkt merke som Cosmopolitan er, sier Heldal til Seoghør.no. 

Hun vil spesielt savne sine gode kollegaer og håper de fører «arven» videre.

- Jeg håper de fortsetter med å spre budskapet vårt om at jenter er bra som de er, og at man må ta vare på glamouren i de grå hverdagene.

Ingeborg ser nå frem til sommerferie i Frankrike og på Hvaler før hun tar fatt på en ny jobb. Hva hun skal gjøre er foreløpig hemmelig.

- Jeg kan ikke si hva jeg skal jobbe med, men jeg kan røpe såpass at jeg ikke kommer til å flytte.

Direktør i Aller Media Tore Sannum synes det er trist at Heldal slutter.

- Det er beklagelig at Ingeborg slutter, men spennende oppgaver i en annen mediebedrift, som ikke konkurrerer med Aller Media, har lokket Ingeborg til å si opp sin stilling, sier direktør Tore Sannum.


Heldal er utdannet journalist og lærer, men ble rikskjendis da hun møtte Bill Clinton under hans Norgesbesøk i 1999. Hun har senere vært programleder i NRK-programmet «Ryk eller reis», «Påskemorgen» og var en av programlederne for «Studio 5». Heldal har også jobbet i Se og Hør og KK før hun ble sjefredaktør i Cosmopolitan i 2007.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nyheten om Mette-Marit gikk verden rundt   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer