«Bridgerton»:

Slutter i «Bridgerton»

Skuespiller Regé-Jean Page (31) blir ikke med videre i Netflix-serien.

UTE: Regé-Jean Page blir ikke å se i sesong to av kostymedramaet. Her med motspiller Phoebe Dynevor, som spiller rollen som Daphne Bridgerton. Foto: Liam Daniel / AP / NTB
UTE: Regé-Jean Page blir ikke å se i sesong to av kostymedramaet. Her med motspiller Phoebe Dynevor, som spiller rollen som Daphne Bridgerton. Foto: Liam Daniel / AP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Regé-Jean Page (31) blir ikke å se i den neste sesongen av Netflix-suksessen «Bridgerton», der han har spilt rollen som hertugen Simon Basset.

Det opplyser serien selv på Twitter.

«Vi sier adjø til Regé-Jean Page, som på triumferende vis har spilt rollen som hertugen av Hastings. Vi kommer til å savne Simons tilstedeværelse på skjermen, men han vil alltid være en del av «Bridgerton»-familien», heter det i uttalelsen.

Pages rollekarakter er gift med Daphne Bridgerton - spilt av Phoebe Dynevor (25), som skal fortsette i serien.

SESONG 2: Det blir en ny sesong av den populære Netflix-serien Bridgerton. Vis mer

Sesong to

I februar ble det kjent at den britiske skuespilleren Simone Ashley (26) får en sentral rolle i sesong to av «Bridgerton». Hun er kjent fra en annen Netflix-serie, nemlig «Sex Education».

Når sesong to snart skal spilles inn i London, er det altså med et helt nytt fjes i seriens nye kvinnelige hovedrolle.

I den voldsomt populære første sesongen av «Bridgerton», som følger søskenflokken ved samme etternavn, var det romansen mellom Daphne og Simon, spilt av henholdsvis Phoebe Dynevor og Regé-Jean Page, som sto i handlingens sentrum.

Når oppfølger-sesongen kommer til strømmetjenesten, er det imidlertid eldstebror Anthonys kjærlighetsliv som skal være midtpunktet. Ashley skal spille karakteren som hans utkårede, Kate Sharma.

NY SERIE: Netflix slapp serien »Bridgeton» 25. desember 2020. Video: Netflix Vis mer

Den andre sesongen vil i stor grad handle om familiens felles jakt på en passende match for den notoriske ungkaren.

I boka som sesong to baseres på, framstår karakteren Kate som en intelligent og standhaftig ung kvinne som ikke finner seg i noe tull fra noen, ifølge Deadline.

Netflix-serien er basert på bokserien ved samme navn, som er skrevet av forfatter Julia Quinn.

Representerer noe nytt

«Bridgerton» har fått mye skryt for sin såkalt «fargeblinde» casting. Serien utspiller seg i Regency-tida i England rundt århundreskiftet 1800, og skildrer et aristokrati der overklassen består av personer med flere ulike etnisiteter.

Bak serien står blant andre Shonda Rhimes, som har skapt «Grey's Anatomy». Også den serien skapte overskrifter for det som den gangen ble sett på som en uvanlig mangfoldig rollebesetning, da den kom ut i 2005.

BYR PÅ SEG SELV: Netflix-serien «Sex Education» er ute med sin andre sesong, og et kjent skandinavisk fjes er med. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

«Bridgerton» står på sin side i sterk kontrast til de historisk korrekte, og dermed kritthvite, rollebesetningene som vanligvis er å se i kostymedramaer om europeiske aristokrater.

Den har for øvrig skapt overskrifter for sine mange opphetede scener, og ble av enkelte beskyldt for å romantisere voldtekt.

Serien hadde også en egen intimitetskoordinator på settet for å passe på at sexscenene gikk komfortabelt for seg for skuespillerne, og framsto realistisk for seerne.

Når sesong to vil komme ut er foreløpig ikke kjent, men innspillingen er som nevnt ventet å starte denne våren.

LES OGSÅ: «Hemmelig» detalj vekker oppsikt i «Gossip Girl»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer