Samantha Frost fra «Home and Away»:

Slutter etter vaksinedrama

Samantha Frost skal ikke lenger være med i «Home and Away».

SLUTTER: Skuespiller Samantha Frost gir seg i såpeserien. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLUTTER: Skuespiller Samantha Frost gir seg i såpeserien. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Samantha Frost (32) er for mange kjent fra den over 30 sesonger lange tv-serien «Home and Away». I serien spilte hun rollen som sykepleieren Jasmine Delaney.

Frost har vært med i den australske såpeserien siden 2017, men fredag skal hun imidlertid spille inn sin aller siste episode. Nyheten bekrefter The Seven Network, ifølge 7News.

- Vi støtter og respekterer Sams beslutning om å forlate «Home And Away». Sam forlater serien med vår oppriktige takk og de beste ønsker for fremtiden, forteller en talsperson, ifølge Daily Mail.

Ifølge Daily Mail vil ingen erstatte Frosts rolle i serien.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og her fortalte hun én ting hun fortsatt slet med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Ville ikke ta vaksinen

Nyheten kommer noen måneder etter at Frost gikk ut på Instagram i oktober og avslørte at hun var skeptisk til coronavaksinen. Ifølge australske News skal TV-nettverket ha gitt en frist til alle skuespillere og crew i serien om å vaksinere seg mot corona innen november.

I videoen på Instagram fortalte hun sine nærmere 600 000 følgere at hun ikke var vaksinert.

En kilde hevder imidlertid overfor Daily Mail at Frosts avgjørelse om å forlate serien ikke har noe å gjøre med TV-nettverkets vaksinepolicy.

Skuespilleren var klar over at avsløringen kunne vekke reaksjoner, men ba følgerne sine om å vise empati og medfølelse med dem som hadde tatt samme avgjørelse som henne.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

- Jeg var veldig nølende til å lage denne videoen og i det hele tatt snakke om slike ting, men jeg føler at vi har kommet til et punkt i verden hvor det er mye splittelse. Flere harde valg tas og det går ut over min mentale helse, fortalte Frost i videoen.

Hvorfor skuespilleren valgte å ikke vaksinere seg ville hun imidlertid holde privat, men hun påpekte at dette var noe hun hadde snakket med både legen og psykologen sin om.

GÅR HARDT UT: I en video på Instagram gikk hardangerværing Leif Einar «Lothepus» knallhardt ut mot norske corona-demonstranter. Video: @lothepus. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Etter kunngjøringen fikk den australske skuespilleren mye negativ omtale, og hun skal ifølge australske News ha stengt ned sine sosiale medier i flere dager etterpå.

Frost skal også i etterkant av stormen ha kunngjort at hun vil ta vaksinen likevel, og at hun i løpet av februar vil være fullvaksinert.

Har hatt mørke perioder

Tidligere denne uken kunne Frost meddele at hun er aktuell som forfatter.

Boken med navn «Believe: Learning to live with yourself and all your glorious imperfections» ble til etter hun slo seg sammen med søsteren Kristine Frost.

«Det er rått, ærlig og ekte», skriver Frost under Instagram-innlegget, og deler et bilde av seg selv sammen med boken.

Videre skriver hun:

«Jeg later ikke som at jeg har alle svarene. Jeg jobber fortsatt med dem selv, men jeg vet hvordan det føles å miste alt håp, å være omgitt av mørke, uten å vite hvordan jeg skal kunne komme meg gjennom nok en dag».

Blondinen har for øvrig vunnet «The Bachelor Australia» tilbake i 2014, og året etterpå var hun ungkarskvinnen i «The Bachelorette Australia».

LES OGSÅ: - Var godt å få henne hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer