«Grey's Anatomy»:

Slutter etter tolv sesonger

De populære skuespilleren har spilt i serien siden sesong seks.

FERDIG: Jesse Williams slutter i den populære sykehusserien. Der har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB
FERDIG: Jesse Williams slutter i den populære sykehusserien. Der har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv / Kobal / REX / NTB Vis mer
Publisert

OBS: Denne saken inneholder spoilere, så du bør ikke lese videre hvis du ønsker at det skal forbli en overraskelse!

Den 17. sesongen av den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy» er allerede godt i gang. Til tross for at serien fremdeles holder koken etter så mange år, har fans uttrykt misnøye over hvilken retning serien har tatt.

Det har gjort at skaperne bak serien har tatt grep. Denne sesongen har de nemlig både kastet flere kjente fjes i retning seerne og drept storfavoritter, trolig for å holde seerne på pinebenken - samt å gjøre dem fornøyde.

Nå avslører imidlertid en av seriens store stjerner at han ikke blir å se videre i sykehusserien.

Gir seg

Etter mer enn tolv år som Dr. Jackson Avery velger nemlig skuepsiller Jesse Williams (39) å takke for seg. Hans siste episode har fått navnet «Tradition», og vil sendes 20. mai.

- Jeg vil for alltid være takknemlig for de ubegrensede mulighetene Shonda, nettverket, studioet, medarbeiderne, det utrolige crewet vårt, Krista, Ellen og Debbie ga meg, uttaler han i en pressemelding torsdag kveld amerikansk tid, skriver People.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer