S Club 7:

Slutter etter sjokkdødsfall

Dropper ut bare seks uker etter at bandmedlemmet døde.

DEN GANG DA: S Club 7-medlemmene slik de fleste husker dem. Foto: Ilpo Musto/REX/NTB
DEN GANG DA: S Club 7-medlemmene slik de fleste husker dem. Foto: Ilpo Musto/REX/NTB Vis mer
Publisert

Første uka i april kom nyheten om at S Club 7-stjerna Paul Cattermole hadde gått bort. Han ble 46 år gammel.

Cattermole ble funnet død i sitt eget hjem, og dødsårsaken er foreløpig ikke offentliggjort. Politiet kunne bekrefte at det ikke hadde skjedd noe mistenkelig.

Nyheten om Cattermoles bortgang kom bare uker etter at S Club 7 hadde annonsert at de skulle gjenforenes for en turné. Bandet ble dannet i 1998, og hadde suksess med flere låter på 90- og 2000-tallet.

- IKKE POLYGAMISK: Öde Nerdrum svarer på spørsmål om sin relasjon med influenser Anniken Jørgensen, og hvordan det går med kjærligheten på fest med magasinet Subjekt. Reporter: Anita Kristiansen/Dagbladet Vis mer

I tillegg til Cattermole, besto gruppa av Jon Lee (41), Bradley McIntosh (41), Tina Barrett (46), Rachel Stevens (45), Jo O'Meara (44) og Hannah Spearritt (42).

Nå har det blitt annonsert at sistnevnte ikke vil være en del av comeback-turneen. Det forteller de resterende medlemmene i en video.

- Vi beklager at det har gått en stund siden dere hørte fra oss, men vi har helt ærlig vært i sjokk og det har tatt tid for å finne de riktige ordene for å beskrive tapet av vår bror Paul, sier Jon Lee i videoen som er delt på Instagram.

- Dere ser kanskje at det bare er fem av oss her nå, og selv om Hannah alltid vil være en del av S Club 7, vil hun ikke bli med på turneen. Vi ønsker henne alt godt i framtida, fortsetter han, og avslører at de har gitt turneen navnet The Good Times Tour - som en slags hyllest til Cattermole.

Internett reagerer etter dette stuntet. Video: BBC/Eurovision Vis mer

Spearritt har ikke selv kommentert at hun nå har droppet ut av gjenforeningen, men nyheten kommer kort tid etter at hun fortalte The Sun at hun «ikke klarer å slutte å gråte» etter Cattermoles dødsfall.

I SORG: Hannah Spearritt og Paul Cattermole datet i flere år. Her avbildet i 2005. Foto: Pa Photos/NTB
I SORG: Hannah Spearritt og Paul Cattermole datet i flere år. Her avbildet i 2005. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

Spearritt og Cattermole datet i sju år på 2000-tallet, før de fant tilbake til hverandre i 2015. Forholdet tok derimot slutt kort tid etter.

LES OGSÅ: Viser seg etter rykteflommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer