Trond Norén Isaksen:

Slutter etter konflikt

Ferdig i TV 2.

SLUTTER: Trond Norén Isaksen er ferdig i TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB
SLUTTER: Trond Norén Isaksen er ferdig i TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trond Norén Isaksen (40), som har fungert som ekspertkommentator i TV 2, slutter i kanalen i protest mot en person i ledelsen. Det skriver han selv på Facebook.

«Som en del har fått med seg, forlater jeg i morgen oppdraget mitt i TV 2 som ekspertkommentator ved kongelige og andre større begivenheter».

- Umulig

Videre beskriver han kanalen som en fin arbeidsplass, men at en person i ledelsen har gjort at han velger å slutte.

«Beklageligvis respekterer den personen i TV 2-ledelsen, som er motpart i kontrakten mellom TV 2 og meg, ikke den inngåtte avtalen og det er derfor dessverre ikke mulig å videreføre et formalisert samarbeid med TV 2 så lenge denne personen er part i kontraktforholdet (jeg ville derimot ikke hatt noe problem med å videreføre samarbeidet om noen andre enn denne personen var motpart)», er blant det han skriver.

KRANGLET: 17. juni er det premiere på den norske dokumentarfilmen VEGG VEGG VEGG, som følger Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid fra Karpe. Video: Erik Treimann / Tommy Gulliksen Vis mer

Isaksen har jobbet i kanalen i tre år, og har blant annet dekket prinsesse Ingrid Alexandras (18) konfirmasjon, Ari Behns død, dronning Elizabeths (96) platinajubileum og prinsesse Märtha Louise (50) forlovelse med Durek Verrett (47).

- Ulik oppfatning

Også nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, kan bekrefte at at hoffreporteren slutter.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Vi setter pris på den faglige innsatsen for TV 2 gjennom alle disse åra, han er svært kunnskapsrik og har vært med på å opprettholde kvaliteten av vår dekning av de kongelige begivenheter som hoffreporter etter Kjell Arne Totland, som døde i 2019. Vi ønsker han lykke til videre og det er bare naturlig at vi nå avslutter samarbeidet for denne gang, forteller Solbrække til Se og Hør.

Hun ønsker imidlertid ikke å gå nærmere innpå konflikten som Isaksen refererer til.

- Kontrakten hans med TV 2 gikk ut i dag. Jeg ønsker ikke å kommentere våre forhold rundt kontrakten, men Isaksen og TV 2 har ulik oppfatning av denne saken.

LES OGSÅ: Intern konflikt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer