Trond Norén Isaksen:

Slutter etter konflikt

Ferdig i TV 2.

SLUTTER: Trond Norén Isaksen er ferdig i TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB
SLUTTER: Trond Norén Isaksen er ferdig i TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trond Norén Isaksen (40), som har fungert som ekspertkommentator i TV 2, slutter i kanalen i protest mot en person i ledelsen. Det skriver han selv på Facebook.

«Som en del har fått med seg, forlater jeg i morgen oppdraget mitt i TV 2 som ekspertkommentator ved kongelige og andre større begivenheter».

- Umulig

Videre beskriver han kanalen som en fin arbeidsplass, men at en person i ledelsen har gjort at han velger å slutte.

«Beklageligvis respekterer den personen i TV 2-ledelsen, som er motpart i kontrakten mellom TV 2 og meg, ikke den inngåtte avtalen og det er derfor dessverre ikke mulig å videreføre et formalisert samarbeid med TV 2 så lenge denne personen er part i kontraktforholdet (jeg ville derimot ikke hatt noe problem med å videreføre samarbeidet om noen andre enn denne personen var motpart)», er blant det han skriver.

Isaksen har jobbet i kanalen i tre år, og har blant annet dekket prinsesse Ingrid Alexandras (18) konfirmasjon, Ari Behns død, dronning Elizabeths (96) platinajubileum og prinsesse Märtha Louise (50) forlovelse med Durek Verrett (47).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.