Christine Quinn

Slutter etter drama

Sesong fem av «Selling Sunset» ble nylig lansert på Netflix.

SLUTTER: Christine Quinn blir ikke lenger å se i den populære Netflix-serien. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
SLUTTER: Christine Quinn blir ikke lenger å se i den populære Netflix-serien. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
  • Inneholder spoilers fra sesong 5 av «Selling Sunset»

Streaminggiganten Netflix har for lengst kastet seg på realitykrigen, med egne serier som «Love is blind», «The cirkle» og «Selling Sunset».

Sistnevnte program handler om en gjeng suksessrike eiendomsmeglere i solfylte Los Angeles, som selger svære boliger langt opp i millionklassen. Serien tar også seerne med inn i livene til hver enkelt megler - og dramaet som utspiller seg på kontoret til selskapet «Oppenheim group».

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Gjennom sesongene har man blant annet vitnet jentene i selskapet snu ryggen til kollega Christine Quinn (33), etter en rekke diskusjoner, krangler og anklager om blant annet manipulasjon.

Har sagt opp

Netflix slapp nylig den femte sesongen av serien, hvor dramaet fortsetter. Flere av jentene, deriblant Chrishell Stause (40), ber eierne av Oppenheim Group om å si opp nevnte Quinn.

LEVERT OPPSIGELSE: Christine Quinn har sagt opp jobben sin. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
LEVERT OPPSIGELSE: Christine Quinn har sagt opp jobben sin. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Det slipper de imidlertid, ifølge Us Weekly. Magasinet kan bekrefte at Quinn selv har levert oppsigelsen - og forlatt meglerfirmaet.

- Det var Christines egen avgjørelse å forlate Oppenheim Group, blir magasinet fortalt av en kilde.

Quinn har ikke selv bekreftet at hun er ferdig i Oppenheim Group.

- Veldig spente

«Selling Sunset»-fansen kan også glede seg over at Netflix skal ha signert for to nye sesonger. Det forteller kilder til Us Weekly.

Netflix har imidlertid til gode å bekrefte de nye sesongene selv.

NY SESONG: Det er duket for ny sesong med reality-serien «Temptation Island», hvor vi kan love dere mye drama og intriger. Video: Rød Løper/TV 2 Play. Reporter: Luna Lea Vis mer

- Alle er veldig spente, fortalte en kilde eksklusivt til nettstedet om nyheten.

Kilden forteller at fansen likevel ikke kan forvente de to nye sesongene med det første. Realitystjernene skal angivelig ha en pause før de begynner å filme.

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer