Justin Chambers:

Slutter etter 15 år

- Det finnes aldri en riktig tid å si farvel til et show.

FERDIG: Etter 15 år som Dr. Alex Karev, takker Justin Chambers for seg. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Etter 15 år som Dr. Alex Karev, takker Justin Chambers for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dramaserien «Grey's Anatomy» er i disse dager inne i sin 16. sesong, og ser ikke til å slutte med det første. I mai i fjor ble det kjent at legeserien ble fornyet til og med en 17. sesong, og fansen jublet over gladnyheten.

I tiden fremover vil imidlertid en av de mest sentrale karakterene forsvinne.

Skuespiller Justin Chambers (49), som helt siden første sesong i 2005 har vært å se i rollen som Dr. Alex Karev, forlater nemlig serien etter 15 år. Det skriver Deadline.

DR. ALEX KAREV: Justin Chambers har vært med i serien helt fra starten av. Her er han avbildet i 2006, da den tredje sesongen ble spilt inn. Foto: NTB Scanpix
DR. ALEX KAREV: Justin Chambers har vært med i serien helt fra starten av. Her er han avbildet i 2006, da den tredje sesongen ble spilt inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen i sorg

- Det finnes aldri en riktig tid å si farvel til et show og en karakter som har definert så mye av livet mitt de siste 15 årene, sier han til nettstedet.

Videre forteller Chambers at han den siste tiden har hatt et ønske om å prøve nye roller og ta nye valg innen karrieren, noe han nå vil gjøre.

- Jeg blir snart 50 år, og er velsignet med en fantastisk støttende kone og fem vindunderlige barn. Tiden er inne.

Karakteren Dr. Alex Karev var sist å se i den 350. episoden av serien.

Det er ikke kjent hvordan karakteren vil skrives ut, men ifølge Elite Daily kan det hende han ikke kommer tilbake i det hele tatt når serien returnerer etter en lengre pause 20. januar i år.

Fansen er i sorg over at Chambers nå forlater suksesserien:

Enorm suksess

«Grey's Anatomy» er den legeserien som har gått lengst på tv, etter at antallet episoder overgikk «Akutten» i fjor. Som nevnt er det allerede klart at de vil fortsette minst én sesong til.

Av de originale skuespillerne som har vært med fra start, begynner de nå å minske i antall. Med Chambers ute av bildet, er kun tre av dem igjen, Ellen Pompeo (50), Chandra Wilson (50) og James Pickens Jr. (65).

BEGYNNELSEN: Justin Chambers (nummer tre fra venstre) har vært med helt fra starten av. Nå gir han seg. Her er den originale casten fra første sesong. Foto: NTB Scanpix
BEGYNNELSEN: Justin Chambers (nummer tre fra venstre) har vært med helt fra starten av. Nå gir han seg. Her er den originale casten fra første sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er regissør og produsent Shonda Rhimes (49) som står bak den populære dramaserien, som utspiller seg ved det fiktive sykehuset Grey Sloan Memorial i Seattle, der seerne får følge hverdagen til de ansatte tett gjennom deres opp- og nedturer.

LES OGSÅ: Derfor dropper hun alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer