Holly Willoughby:

Slutter etter 14 år

Programlederen kommer ikke tilbake.

Foto: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterstock/NTB
Foto: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver hun på Instagram.

«Jeg har i dag gitt beskjed til ITV at etter 14 år, så kommer jeg ikke tilbake til 'This Morning'», skriver TV-profilen.

«Til alle som noen gang har jobbet med programmet gjennom årene, tusen takk. Dette er et vanskelig farvel, dere er fantastiske og jeg vil alltid være stolt av hva vi har fått til sammen».

Videre takker hun seerne, som hun omtaler som «lojale, støttende og det beste selskapet hver dag».

Arrestert

Forrige uke meldte Sky News at en 36 år gammel mann hadde blitt arrestert for å ha planlagt kidnapping av den britiske «This Morning»-programlederen.

«KOKKESKOLEN»: Ambulanse må tilkalles etter at en deltaker faller om. Reporter: Celina Morken. Video: TV 2 / Kine Falch Vis mer

Videre kom det frem at Willoughby ble fjernet fra torsdagens sending av «This Morning». Hjemmet til programlederen i London var under politibevoktning. Essex-politiet sa den gang at mistenkte ble pågrepet onsdag.

Den britiske programlederen har de siste årene inntatt posisjonen som en av Storbritannias aller største TV-stjerner, og leder programmer som «This Morning» og «Dancing on Ice».

Tidlig i karrieren medvirket hun også i programmet «Ministry Of Mayhem», som senere fikk navnet «Holly & Stephen's Saturday Showdown».

DÅRLIG STEMNING: Det har de siste månedene vært svært dårlig stemning mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian, og i den nye sesongen av «The Kardashian» får man se hvordan spliden har utviklet seg. Video: Discovery+ Vis mer

Affære-skandale

Tidligere i år sluttet Willoughbys «This Morning»-makker Phillip Schofield (61).

Det skjedde kort tid etter å ha innrømmet at han hadde hatt en affære med en «mye yngre» mannlig kollega i ITV - kanalen som sender programmet.

Forholdet mellom de to skal ha foregått mens Schofield fortsatt var gift med konen Stephanie Lowe.

- Jeg alltid gjort mitt beste for å være hederlig og snill. Jeg forstår at ITV (kanalen som sender programmet red. anm.) har bestemt at den nåværende situasjonen ikke kan fortsette, og jeg vil gjøre det jeg kan for å beskytte showet jeg elsker, uttalte han da det ble kjent at han var ferdig som programleder.

LES OGSÅ: Dette svarer de ikke på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer