MED RINGEN PÅ: Og telefonen på øret..Kanskje flere hun måtte gi beskjed om det kommende bryllupet? Nyforlovede Adriana Lima koste seg på kafe med en kraftig forlovelsesring. Foto: Stella Pictures
MED RINGEN PÅ: Og telefonen på øret..Kanskje flere hun måtte gi beskjed om det kommende bryllupet? Nyforlovede Adriana Lima koste seg på kafe med en kraftig forlovelsesring. Foto: Stella PicturesVis mer

Slutt på sølibatet

Adriana Lima gifter seg.

SEHER.NO: Den brasilianske supermodellen Adriana Lima (27), som er mest kjent for å være en av 'englene' til Victorias Secret, forlovet seg nylig med basketballspilleren Marko Jaric (29).

Da blir det altså endelig slutt på sølibatet for katolske Lima.

Den fantastisk sexy modellen stiller ofte på litt frekke motebilder, men der tøyer hun altså grensa. For Lima hører sex ekteskapet til.

- Sex er kun for etter at man er gift. De (kjærestene) må respektere at det er mitt valg. Hvis det ikke er noe respekt, betyr det at de ikke vil ha meg, sa hun tidligere til bladet GQ.

Men en skal aldri si aldri, Lima har også vært forlovet en gang før, med den macho rockeren Lenny Kravitz. Så da gjenstår det å se om hun denne gang kommer seg helt til kirken, og dermed også får den bryllupsnatten hun har ventet tålmodig på.

Se bildeserie av flotte Lima her!

LES OGSÅ: Sexy engel stilte toppløs