Scott Disick:

- Slutt mellom Scott Disick og Sofia Richie

Ble lei den barnslige oppførselen til Sofia.

<p>SLUTT: Etter flere måneder med romansespekulasjoner, ser det nå ut til at det er slutt mellom Scott Disick og Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix.</p>

SLUTT: Etter flere måneder med romansespekulasjoner, ser det nå ut til at det er slutt mellom Scott Disick og Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

(Se og Hør): Romansen mellom realitystjernen Scott Disick (34) og modellen Sofia Richie (19) har de siste månedene skapt store overskrifter i tabloidmediene.

Nå skal det imidlertid være slutt, skriver Radar Online.

Ifølge nettsiden har ikke duoen blitt sett sammen på flere uker, og flere kilder hevder at romansen nå er over for godt.

- Scott ble lei av Sofias barnslige oppførsel, og han er tydeligvis ikke over Kourtney enda, skal en kilde ha uttalt til nettstedet.

Det var i 2015 Kourtney Kardashian og Scott gjorde det offisielt slutt, etter at fansen i flere år fikk følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

Siste romantiske tur

Ifølge Radar Online ble Scott og Sofia sist sett sammen 18. november - kun dager etter at de ble observert i het omfavnelse i den romantiske byen Venezia.

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene.

Saken fortsetter under:

Video: Splash News Vis mer

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte heller ikke Sofia å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

Ikke begeistret for Scott

Den romantiske turen til Venezia var ikke den eneste reisen duen var på før romansen tok slutt.

I september ble de nemlig sett kyssende på kjærestetur til Miami, noe som ikke har falt i god jord hos faren til Sofia, 80-tallshelten Lionel Richie.

- Om jeg er i sjokk? Jeg er faren, kom igjen, skal Lionel ha svart til US Weekly på spørsmål om han hva han synes om forholdet.

- Jeg er livredd, tuller du med meg?, la han til.

Men til tross for 80-tallsstjernens tydelige mening om forholdet, tok Kourtney romansenyheten overraskende lett.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, uttalte en kilde nær stjernen til TMZ.

Forelsket seg på nytt

På Kourtney sin side oser det av kjærlighet om dagen, som den siste tiden har blitt hyppig avbildet sammen med hennes nye flamme, Younes Bendjima (24).

Paret har datet siden mai, og har blant annet tidligere pleiet sine franske følelser under en romantisk båtferie i Middelhavet, og nå ser det ut til at duoen har tatt forholdet et steg videre.

For noen måneder siden skrev nemlig Life & Style og In Touch Weekly at Kourtney venter barn med sin nye, nesten 15 år yngre kjæreste, Younes.

Dette kommer i kjølvannet av nyhetene om at både Kim Kardashian (36), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) skal vente barn i løpet av noen måneder.

Babyrykter

Kim har selv holdt tett om ryktene, men lettet endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslørte nemlig Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

I april avslørte Khloé at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.

Kylie Jenner har ikke kommentert ryktene rundt sin angivelige graviditet ennå, men nå ser det ut til at Kris Jenner, Kylies mamma, tar gleden på forskudd og har allerede store planer for det kommende barnebarnet.

Hittil har heller ikke Kourtney Kardashian kommentert babyryktene enda.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

LES OGSÅ: - Den nye babyen krever sitt