DA: Paret virket helt vilt betatt, men nå har modellen fått kroken på døra. Foto: Stella Pictures
DA: Paret virket helt vilt betatt, men nå har modellen fått kroken på døra. Foto: Stella PicturesVis mer

Slutt mellom Nereida og Ronaldo

Fortiden hennes skal ha skapt splid mellom dem.

SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at fotballstjernen Christiano Ronaldos (23) kjæreste Nereida Gallardo (24) skal ha hatt en meget kort forhold med Real Madrids forsvarshelt Sergio Ramos (22). Det skal ha tatt knekken på forholdet, melder The Sun.

Ramos er attpåtil snart en mulig lagkamerat, siden mye peker mot at Ronaldo gjør overgangen til Spanias prestisjetunge fotballklubb.

Det er kun et par uker siden Ronaldo og Nereida ble avbildet flere ganger på stranden og på luksusyacht, hvor de så svært forelsket ut. Og selv om solen stekte, lå paret svært tett og solte seg.

Men de varme følelsene var ikke nok til å holde paret sammen, og den unge stjernen skal ha dumpet henne. Det gleder nok mange kvinnelige fans at kjekkasen er singel igjen, men ei dame er spesielt glad av litt andre grunner.

Ronaldos mor Dolores var lite begeistret for modellen Nereida, som hun visstnok skal ha beskyldt for å kun være ute etter fotballmillionærens penger.

Nereida selv påstås å ha flydd til Ibiza for å slikke sårene. Mens Ronaldo selv har sitt å stri med, med en skade som setter ham ut av spill de neste 12 ukene.

LES OGSÅ: Sergio, damenes nye favoritt