SLUTT: Mariann Thomassen og Daniel Franck skal ha gjort det slutt etter to år sammen.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
SLUTT: Mariann Thomassen og Daniel Franck skal ha gjort det slutt etter to år sammen. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

- Slutt mellom Mariann og Daniel

Det norske superparet har brutt med hverandre etter to år.

Publisert
SEHER.NO: Mot slutten av 2008 ble det kjent at den norske artisten Mariann Thomassen og Daniel Franck hadde innledet et forhold. Drøye to år senere er ble det kjent at forholdet mellom de to er over. Torsdag var Daniel og Mariann på samme fest - da de begge var i salen under Costume Awards i Kulturkirken Jacob Ii Oslo.


- Det er kjempebra, jeg er er veldig glad i Mariann. Det er en fenomenal dame, Vi skal henge henne ut etterpå, smiler Daniel Franck til Seher.no.
- Forholdet melom oss er veldig bra. 

- Ni, nei, nei. Nei, ikke i det i he tatt.

- Jewg tar det som et kjempekmpliment. Det er en industri i god bevegelse. Det er jo folket som har talt og jeg er jo sosialiteten., Jeg tror ikke på noen jury. Jeg setter veldig pris på det. Jeg ble overrasket og veldifg glad.

- Jeg er nok ganske forfengelig, men ikke utenom det normale. Du vet, forfengelighet handler om å vis andre respekt -og seg selv - og jeg håper for enhver pris at j3eg holder mefg unna etablerte sannheter om hvordan ting skal være. Altså¨: jerg må føle meg vel i detv jeg går i. Og når man har interesse for noe, så skapes personlig stil,

Paret selv vil imidlertid ikke kommentere nyheten overfor avisen.

Ryktene om et brudd har imdilertid gått i lengre tid. Og begge har dukket opp alene på premierer den siste tiden. I tillegg skal Mariann flere ganger ha uttrykt misnøye på Facebook og Twitter, noe som har ført til spekulasjoner blant hennes venner, ifølge VG.


Da Seher.no var i kontakt med de to i slutten av forrige uke, sa Mariann:

- Ring Daniel og snakk med ham.

I en tekstmelding svarte Franck like etter - kort og enkelt - følgende på spørsmål om det er slutt mellom dem.

- Nei, det er det ikke.

VG skriver imidlertid tirsdag at de vet at forholdet nå er over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer