GIR IKKE OPP: - Jesus har vært sammen med henne på turneen, men de har bodd på separate hotellrom. Nå gjør han alt han kan for å overtale henne om at de fortsatt skal være sammen, sier en kilde om forholdet mellom Jesus og Madonna. Foto: All Over Press
GIR IKKE OPP: - Jesus har vært sammen med henne på turneen, men de har bodd på separate hotellrom. Nå gjør han alt han kan for å overtale henne om at de fortsatt skal være sammen, sier en kilde om forholdet mellom Jesus og Madonna. Foto: All Over PressVis mer

- Slutt mellom Madonna og Jesus

Men den brasilianske modellen har ikke gitt opp kampen.

SEHER.NO: Madonna (50) har endt sitt syv måneder lange forhold til den brasilianske modellen Jesus Luz (22). Årsaken skal være at Madonna har alt for mye å gjøre, skriver Mail On Sunday.

- Jesus har vært sammen med henne på turneen, men de har bodd på separate hotellrom. Nå gjør han alt han kan for å overtale henne om at de fortsatt skal være sammen, forteller en kilde til avisen.

Etter å ha fullført skilsmissen fra filmregissøren Guy Richie (40) i fjor, ble Madonna (50) raskt koblet til den amerikanske baseball-stjernen Alex Rodriguez. Deretter innledet hun derimot altså et forhold til Jesus Luz, og ifølge en venn av superstjernen kommer de to fortsatt til å være venner.

- Han henger på som en fortapt valp. At de henger sammen er bra for begges image, men Madonna har gjort det helt klart at nå handler det ikke om noe annet enn et vennskap, sier kilden til Mail On Sunday. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Ville ikke kjøpe naken Madonna