SLUTT: Mirror hevder de har sikre kilder på at det er slutt mellom Justin Timberlake og Jessica Biel. Foto: All Over Press
SLUTT: Mirror hevder de har sikre kilder på at det er slutt mellom Justin Timberlake og Jessica Biel. Foto: All Over Press Vis mer

- Slutt mellom Justin og Jessica

Denne gangen skal ryktene være sanne.

SEHER.NO: Ryktene om et brudd mellom superstjernene Justin Timberlake (29) og Jessica Biel (28) har den siste tiden stadig gått verden over. Men paret selv har avfeiet spekulasjonene gang på gang.

Nå skal det imidlertid være slutt for kjendisparet. Det er den briske avisen Mirror som hevder de har sikre kilder på at forholdet definitivt er over. Ifølge avisen har de gitt opp en gang for alle, istedenfor å prøve og holde sammen.

- Justin trodde virkelig han hadde funnet den rette i Jessica og hun følte det samme. Men forholdet gikk liksom ingen vei. De jobbet begge svært hardt for å få det til å fungere, og kommer til å fortsatt være venner, men det er ingen romantikk lenger, sier Mirrors kilde, som avisen hevder er «perfekt plassert».

- Det er en gjensidig avgjørelse og de var enige om at det var for det beste å gå hver sin vei, dersom det ikke gikk mot giftermål og barn. De er begge utrolig opptatte, og visste begge lenge at ting gikk mot slutten. Det var bare et spørsmål om når det ville skje.

Ifølge Mirror har Biel blitt observert sammen med en annen mann den siste tiden. Det samme skjedde med Timberlake, da han ble sett sammen med en ukjent kvinne da han var i Las Vegas i mars.

- Hun tilbrakte tid med en fyr i New York for et par uker siden og virkelig slo ut håret. Han har sagt at de har holdt på litt, men de har ikke gått hele veien ennå. Det er klart at hun ikke er sammen med Justin lenger.

I tillegg til at Justin ble observert med den ukjente kvinnen i Las Vegas, kom det tidligere denne uken ut bilder av sangstjernen, der han nøt tiden sammen med sin gamle flamme Cameron Diaz.

«Det er klart at Jessica sikkert har blitt litt påvirket av det», skriver den britiske avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Slår tilbake mot bruddryktene