- Slutt mellom Douglas og Zeta-Jones

Filmstjerneparet skal ha gått fra hverandre, ifølge bladet People.

BRUDD: Det er bladet People som skriver at forholdet mellom Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones er over. Foto: All Over Press
BRUDD: Det er bladet People som skriver at forholdet mellom Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones er over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forholdet mellom superstjernene Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) skal være over. Det melder bladet People, som klistrer nyheten over hele forsiden.

Douglas og Zeta-Jones har ikke latt seg fotografere sammen siden i april, og gjennom hele sommeren har ryktene om et brudd gått.

Nå er bladgiganten People (ekstern lenke, red. anm.) sikker i sin sak, og skriver at paret har gått hver til sitt. Også TMZ.com melder om bruddet.

«Den siste tiden har de også feriert hver for seg sammen med barna. Han har kost seg på en yacht utenfor Sardinia, mens Zeta-Jones har holdt seg hjemme i New York», skriver bladet.

Kilder forteller at de har bestemt seg for å gjøre det slutt, men at det ikke skal være snakk om en skilsmisse eller separasjon ennå.

Det tidligere paret har barna Dylan (13) og Carys (10) sammen.

- De ønsker det som er best for barna, uansett hva som skjer, forteller en kilde til bladet.

1. august skrev National Enquirer at Zeta-Jones slåss for å redde ekteskapet, men at det var uaktuelt for Douglas sin del.

- Catherine slåss for å redde ekteskapet, men han har fått nok. Han har gått gjennom så mye de siste årene, og kjenner at livet er for kort til å gå gjennom all elendigheten - hennes ville raseriutbrudd, humørsvingningene, sinnet, smugdrikkingen og den krevende atferden, sa en kilde til avisen.

Zeta-Jones og Douglas giftet seg i 2000.

LES OGSÅ: Slåss for å redde ekteskapet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer