Slutt mellom Aylar Lie og forloveden

- Forholdet har gått over til å bli vennskap, avslører TV-personligheten.

BRUDD: Aylar Lie bekrefter at det er slutt mellom hun og forloveden Kris.  Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Aylar Lie bekrefter at det er slutt mellom hun og forloveden Kris. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I august i fjor kunne Seoghør.no avsløre at TV-personlighet og modell Aylar Lie (32) hadde forlovet seg med kjæresten Kris Robbestad (34).

Paret har vært sammen i drøye fire år, men nå skal lykken imidlertid ha tatt slutt for paret.

Nyheten bekrefter Lie til «God kveld Norge», ifølge TV2.no.

– Det har vært en ganske gradvis prosess. Forholdet har gått over til å bli vennskap, avslører Aylar under lørdagens program.

Hun forteller at bruddet ikke har vært av det dramatiske slaget, og at de har klart å beholde et nært vennskap etter den brutte forlovelsen. 

SUKSESS: Lie har gjort seg bemerket på TV-skjermen de seneste årene. I 2010 kom hun på andreplass i TV 2-konkurransen Skal vi danse. Foto: Se og Hør
SUKSESS: Lie har gjort seg bemerket på TV-skjermen de seneste årene. I 2010 kom hun på andreplass i TV 2-konkurransen Skal vi danse. Foto: Se og Hør Vis mer

– Det er så mye som skjer i livet mitt nå. Så lenge man har et godt vennskap så er det ikke det andre som betyr noe, sier hun til TV2.

Var sammen i fire år

Aylar har gjort stor suksess på TV de senere årene. I fjor var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», og hun har også fått brynet seg i TV-seriene «Masterchef» og «4-stjerners middag».

Skjønnheten kom også på andreplass i «Skal vi Danse» i 2010.

Kris Robberstad er et kjent navn i Oslos finansverden. Han flyttet tilbake til Oslo i 2012, etter å ha jobbet for den store amerikanske investeringsbanken Goldman Sachs i London.

Det var for kun et halvt år siden Seoghør.no kunne avsløre at Aylar og Kris hadde forlovet seg. 

Se og Hør har tidligere avslørt at det tidligere paret møttes gjennom felles kjente, og det skal ha vært kjærlighet ved første blikk.

LES OGSÅ: - Det er en utfordring med avstandsforhold